• Voorlopige teamindeling seizoen 2022/2023

  12 jun 2022
 • Beste spelers en ouders,

  Hieronder treffen jullie de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2022 2023 (indien er onverhoopte omstandigheden zich voordoen kunnen eventuele wijzigingen worden doorgevoerd).

  In de basis willen we iedereen op leeftijd en eigen niveau met plezier laten voetballen.

  Zoals ieder jaar is het een enorme klus om circa 550 jeugdleden in ruim 45 jeugdteams in te delen.

  De coördinatoren in de verschillende clusters (bovenbouw, middenbouw, onderbouw en meiden) hebben mede naar aanleiding van de input van de leiders en trainers een voorstel teamindelingen gedaan. Deze voorlopige teamindeling is vervolgens nog eens uitvoerig besproken met de clusters en voetbaltechnische commissie. Alle problemen, twijfels en dilemma’s zijn tijdens deze gesprekken op tafel gekomen. Bij de totstandkoming van de keuzes hebben we zo zorgvuldig mogelijk proberen te handelen. We zijn ons zeer bewust dat we de teamindelingen nooit voor iedereen 100% perfect hebben kunnen krijgen.

  Wat betreft elftalbegeleiding (leiders en trainers) zijn we voor de meeste teams redelijk compleet. Hier en daar zijn nog wat vacatures maar die hopen we alsnog in de komende weken te kunnen invullen. Indien er nog mensen zijn die actief willen meehelpen om het mogelijk te maken dat jeugdspelers doordeweeks lekker te kunnen laten trainen en op zaterdag een wedstrijd kunnen voetballen, schroom niet en meld je aan als leider of trainer!

  Het trainingsschema zal op korte termijn via de website gecommuniceerd worden.

  Namens de coordinatoren en de Voetbal Technische Commissie Jeugd wensen we iedereen succes en veel voetbalplezier in het nieuwe seizoen 2022/2023 (!).

  Voorlopige teamindeling seizoen 2022/2023