• Visie

  Algemeen
  Om uit te drukken waar Montfoort S.V.'19 heen gaat, is een “droomdoel” geformuleerd, een collectieve ambitie, die het waard is om waar te maken. Daarnaast zijn clubwaarden opgesteld. Waarden waar we elkaar niet alleen op aan kunnen spreken, maar vooral clubwaarden waar we als lid van Montfoort S.V.'19 graag op aangesproken willen worden. De voetbalactiviteiten van de club worden verdeeld over prestatie en recreatie. De ambities van Montfoort S.V.'19 zijn ook verwoord.
   
  Collectieve ambitie
  Wij zijn een begrip in de regio. Sportieve prestaties en gezelligheid komen hier samen. We zijn een thuis, voor jong en oud. Omdat we transparant, respectvol en betrouwbaar zijn, durft iedereen verantwoordelijkheid te nemen. We zijn gezond (fysiek en financieel), vernieuwend en lokaal geworteld. Hier ontstaan vriendschappen voor het leven. Zo vertalen we onze passie in trots.  
   
  Clubwaarden  
  Op de volgende clubwaarden willen we graag worden aangesproken als lid van Montfoort S.V.'19:

  • We streven naar ontwikkeling, sportief en menselijk
  • Lid zijn is vrijwillig, maar niet vrijblijvend
  • Iedereen is hier gelijkwaardig, iedereen is welkom
  • We spreken afspraken uit en komen ze na

   
  Prestatie en recreatie
  Bij de Montfoort S.V.'19 gaan plezier en prestatie hand in hand. In die volgorde. We willen technisch verzorgd en aanvallend voetbal spelen, vanuit het idee dat dát tot het meeste spelplezier leidt, waarin spelers en speelsters zich – als team en individueel – het beste kunnen ontwikkelen. Dit geldt voor alle teams, van oud tot jong en van hoog tot laag. Elke speler, trainer en elk team wordt de kans geboden om te voetballen op een wijze en met de ondersteuning die past bij zijn/haar niveau, en die zoveel mogelijk aansluit op de wensen van de spelers (en begeleiders). Hier krijgt iedere speler of speelster de gelegenheid zich te ontwikkelen tot een betere voetballer. Wij vinden het belangrijk dat spelers/speelsters en alle andere betrokkenen trots zijn op hun club en zich betrokken voelen bij de club.

  Ambities
  Montfoort S.V.'19 is een vereniging voor Montfoort en omstreken, van voetballers voor voetballers. Voetballend dient de jeugd op het hoogst haalbare niveau te spelen. We willen graag dat de jeugdafdeling een KNVB-gecertificeerde jeugdopleiding wordt.  
  Elk talent, iedere voetballer, die zijn eigen hoogst haalbare top wil behalen, moet bij ons willen en kunnen voetballen, van O9-8 tot O19-1.  Daarbij staat gezelligheid, sportiviteit en betrokkenheid hoog in het vaandel.
  Dus waar staan we voetbaltechnisch voor als club:

  • Montfoort S.V.'19 is een vereniging voor Montfoort en omstreken
  • Montfoort S.V.'19 is een vereniging van voetballers voor voetballers
  • Voetballend dient iedereen op het voor hem/haar hoogst haalbare niveau te spelen
  • Elk talent, iedere voetballer, die zijn/haar eigen hoogst haalbare top wil behalen, moet bij Montfoort S.V.'19 willen en kunnen voetballen
  • Montfoort S.V.'19 is een vereniging die sfeer, sportiviteit en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan; dit straalt de hele vereniging uit.