• Vier gewonnen wedstrijden in de maand Oktober voor Montfoort SV '19 wat resulteert in de koppositie op de ranglijst.

  We zijn vandaag in de gemeente Waterland en wel in de stad Monnickendam.
  De plaatselijke voetbalclub staat op dit moment puntloos onderaan de ranglijst.

  Al vroeg in de wedstrijd is het Bart Roelofs die een prima kop kans krijgt na een voorzet van Teun Ros. De Montfoorters blijven aandringen en het is keeper Boontje van Monnickendam die een schot van Daan van de Poll naast weet te werken. Ook Monnickendam krijgt zijn eerste kans maar buitenspeler Oudhuis schiet de bal over de goal van Robin Vianen. Na een corner vanaf links is het Ricardo Bakker die de bal via de grond in het dak van het doel kopt. 0-1.

  Op aangeven van Emrie Bakker is het Thomas Koense die een poging kan wagen maar de keeper is op zijn post. Daan van de Poll weet enkele keren van afstand op de goal te schieten maar heeft het vizier nog niet scherp staan. Via een aanval door het midden is het Randy Meeuwsen die Jasper van de Haselkamp weet te bereiken, zijn onvoldoende geblokte schot gaat uiteindelijk over de doellijn, 0-2 voor de bezoekers.

  Na enkel wissels in de rust aan Monnickendam zijde is het de thuisploeg die het heft in handen wil nemen. Met een 3-4-3 formatie weten zij het de Montfoorters moeilijk te maken. De eerste kan is voor ingevallen spits Pruim maar zijn kopbal mist kracht en eindigt in de handen van Robin Vianen. Een prima schot van Visser wordt geweldig gered door de dezelfde foutloze Robin Vianen.

  Dan is het Thomas Koense die op links weet uit te breken, na een geweldige rush schiet hij de bal net naast de goal van Monnickendam.
  Koense is niet uit het veld geslagen en na een vrije trap van Ricardo Bakker weet hij de bal in de 16 breed te leggen op Jasper van de Haselkamp. Deze twijfelt geen moment en knalt de bal hard binnen 0-3.

  Coach Gert Kruys gaat wisselen, Junior Kolfschoten en Joey van Ede komen in het veld voor Emrie Bakker en Daan van de Poll. Na de wissels krijgt Montfoort SV '19 weer vat op de wedstrijd en weet met goede combinaties de goal van Monnickendam te bereiken.
  Nicky Besamusca komt voor Randy Meeuwsen. Na een prima opgezette aanval over rechts via Joey van Ede en Jesper Kolfschoten wordt de verdediging van Monnickendam uit elkaar gespeeld. Uit de voorzet van Nicky Besamusca weet captain Bart Roelofs schitterend de 0-4 binnen te koppen. Tijn Fransen komt het laatste kwartier Jasper van de Haselkamp vervangen en zo speelt Montfoort SV '19 prima de wedstrijd uit zonder nog in gevaar te komen.

  Volgende week een topper op het programma tijdens Super Saturday!
  Montfoort SV '19 - Roda '46.
  Aanvang wedstrijd is 14.30 uur.

  Opstelling;
  Robin Vianen, Jesper Kolfschoten, Ricardo Bakker, Mike van Oostrom, Teun Ros, Randy Meeuwsen, (67) Nicky Besamusca, Emrie Bakker, (59) Junior Kolfschoten, Daan van de Poll, (59) Joey van Ede, Bart Roelofs, Jasper van de Haselkamp (75) Tijn Fransen en Thomas Koense.

  Stephan Adrichem.