• Rivierwijkers 2 was op 5 november jl. de tegenstander van Montfoort S.V 19 2. De Utrechtenaren bleken niet voor niets hoog geklasseerd op de ranglijst en beschikten over een prima voetballende ploeg waar Montfoort weinig tegen in te brengen had.
    Montfoort kon aanvankelijk nog redelijk tegenspel bieden, maar al snel was duidelijk dat Rivierwijkers de betere ploeg was waar veel dreiging van uit ging. Dat vertaalde zich dan ook in een verdiende voorsprong: 0-1. Voor de rust werd daar nog een tweede treffer [een fraaie lob] aan toegevoegd: 0-2. Montfoort kon daar weinig tegenoverstellen, al zat het Montfoort niet mee toen een schot van Menno Bergwerff door de lat boven de Utrechtse doelman werd gekeerd. Met een 0-2 stand gingen beide teams de rust in.

    Na de hervatting liep Rivierwijkers verder uit tot 0-3. Montfoort trachtte nog wel gevaarlijk te worden in het vijandelijke strafschopgebied, maar Rivierwijkers was daarvan niet echt onder de indruk. Even gloorde er wat hoop in de Montfoortse gelederen toen Nicolai Verbiest na een voorzet van Tijn Fransen koppend wist te scoren: 1-3. Aan die hoop kwam echter snel een einde: na een overtreding van Jop van den Brink werd de bal door de goed leidende scheidsrechter op de stip gelegd, waarna Wesley Falkenberg bekwaam de verkeerde hoek werd ingestuurd: 1-4. Dat Rivierwijkers daarna nog uitliep naar 1-5 was slechts van belang voor de statistiek. Dat werd ook de eindstand.

    Komende zaterdag staat om 12.30 uur de uitwedstrijd tegen de koploper, Odysseus 2 op het programma.

    De foto's: