• Leerdam.
  Door alle corona maatregelen waarschijnlijk voorlopig de laatste wedstrijd. De KNVB gaat volgende week beslissen of de competities voor amateurteams door kunnen gaan nu er de komende drie weken niet na 17.00 uur mag worden getraind. De voetbalbond roept de Tweede Kamer op om deze nieuwe maatregel aanstaande dinsdag te bespreken met het demissionaire kabinet.

  Het is al vroeg in de wedstrijd dat Mike van Oostrom via de linkerkant van het veld de 16 inkomt. Zijn schot wordt gesmoord en wordt zo een eenvoudige prooi voor de keeper van LRC. De ploeg uit Leerdam neemt het initiatief en combineert en voetbalt iets makkelijker wat overigens niet tot kansen leidt. Beide ploegen houden elkaar verdedigend in evenwicht wat resulteert in 0-0 ruststand.

  Na rust ontstaat er iets meer ruimte op het veld en zo kan de wedstrijd meer loskomen. LRC kan via de linkerkant een aanval opzetten die uiteindelijk bij spits Ansu Camara terecht komt. Zijn schot vanaf 18 meter verdwijnt rechts onder Robin Vianen in de goal. 1-0 LRC.
  Kort na deze goal moet Theo de Boon noodgedwongen wisselen omdat Mike van Oostrom niet door kan. Zijn vervanger is Zakaria El Bennay. Montfoort S.V.'19 gaat verder in een iets gewijzigde opstelling en probeert via Christaan Perrier de aanvallen op te zetten.
  Bart Roelofs en Robin Stokman komen voor Timo en Emrie Bakker.
  Met nieuwe energie in het team schuift Montfoort S.V.'19 door op de helft van LRC. Na een geblokte voorzet van Robin Stokman volgt een corner. Deze wordt eerste nog afgeslagen maar valt dan voor de voeten van Daan van de Poll. Daan twijfelt niet en neemt de bal vanaf 20 meter vol. Zijn schot verdwijnt, door een mêlee van spelers, onhoudbaar in de hoek. 1-1.
  De Montfoortse spelers gaan door voor een beter resultaat. Wederom volgt een corner die prima voor de goal gebracht wordt. De twijfelende keeper blijft op de lijn en dat geeft de inkomende Don Mimpen de kans om meedogenloos binnen te koppen. 1-2.

  LRC neemt weer het initiatief en wil de gelijkmaker forceren. Sjors van Kol komt voor de aangeslagen Teun Ros. De aanvallen van LRC resulteren nog in een schot voorlangs en een corner in de laatste minuut. De corner wordt ingekopt maar de uitstekend keepende Robin Vianen weet de bal klemvast te pakken.
  De goed leidende scheidsrechter Wolf fluit na ruim 90 minuten af. De Montfoortse spelers vallen elkaar juichend in de armen en kunnen van de eerste uitoverwinning gaan genieten. Montfoort S.V.'19 neemt na deze speelronde plaats acht in op de ranglijst.

  Opstelling: Robin Vianen, Jesper Kolfschoten, Don Mimpen, Mike van Oostrom, (60. Zakaria El Bennay), Teun Ros, (85. Sjors van Kol),
  Junior Kolfschoten, Nicolai Verbiest, Timo Bakker, (70. Bart Roelofs), Daan van de Poll, Emrie Bakker, (70. Robin Stokman), Christiaan Perrier.
  Stephan Adrichem