• Vlak achter het domein van FC Utrecht speelde de 16-1 vandaag een wedstrijd tegen Kampong. De wedstrijd kwam moeizaam op gang met kansen voor met name Montfoort, maar toch ook enkele voor Kampong. We speelden weinig geconcentreerd en vergeleken met de mooie combinaties van vorige week leek het wel Oud en Nieuw.

    Ballen gingen zonder reden als een vuurpijl de lucht in. En dat kwam het spel niet ten goede. Bij rust stond het nog 0-0. In de tweede helft kwam er iets meer druk op de tegenstander Kampong. Dat had in eerste instantie al moeten leiden tot een strafschop voor Luuk, maar de scheidsrechter leek de lijn van het strafschopgebied wat naar binnen te hebben gelegd.

    Even later, nadat Desmond in het strafschopgebied werd 'gevloerd' wees de scheidsrechter wel naar de stip en Luuk was onverbiddelijk. Een strak schot in de rechterhoek leidde de 0-1 voorsprong in. Enkele minuten later was het weer raak: vanuit een duel kwam Luuk oog in oog te staan met de keeper en die had opnieuw het nakijken.

    En zo keerden we deze mooie zaterdagmiddag met een mooie 0-2 overwinning op zak richting Montfoort. Volgende week wacht medekoploper De Bilt en moet uit een ander vaatje worden getapt!