• Normaal zeg je dat je te weinig krijgt bij een gelijkspel waar meer in had gezeten, maar na het 1-1 gelijkspel tegen Jonathan was vriend en vijand er mee eens…. Montfoort had te weinig genomen. Zoveel kansen en dan pas in de 89. Minuut de gelijkmaker….ECHT jammer!
    Vanaf de eerste minuut dicteerde de thuisploeg het spel. Verzorgd voetbal en veel gecreëerde kansen…. Het was ByFar het best dat de ploeg tot nu toe had laten zien. Sem had met zijn goede inval beurten een basisplaats verdient en Tijn stond voor het eerst deze competitie weer tussen de lijnen. Een complete ploeg… wat fijn. In de eerste 10 minuten 2 grote kansen, Kaan schoot in het zijnet en Sven had de score kunnen … nee moeten openen maar kopte volledig verkeerd. 🙈Een paar minuten later moest el capitano het veld verlaten. Opnieuw speelde zijn knieblessure op. Steijn kwam voor hem in het veld en liet direct van zich horen, maar met een katachtige reflex dook de keeper het afstandsschot uit de hoek. Montfoort reeg de kansen aaneen en ook Tijn kreeg een paar dotten van kansen.
    Groot was de deceptie dan ook dat bij de eerste mogelijkheid van Jonathan in de 37e minuut de 0-1 ook gelijk op het bord stond⚽️🙈0️⃣-1️⃣
    Na rust hetzelfde beeld, maar iets minder kansen… toch waren het er genoeg om gelijk te komen. Tim en Luuk kwamen in de ploeg voor DanielO en Sem. Het lukte maar niet om te scoren. Wesley heeft slechts 1 echte bal gehad en kwam allert uit. Ook Daan kwam in de ploeg voor Menno en kreeg een prachtige kans op 5 meter voor de keeper. Daar waar een kopbal zeker doel had getroffen koos Daan ervoor het met de voet te doen, en dat bleek niet de juiste keus.
    Kaan wurmde zich daarna op de achterlijn en kreeg de bal nog voor, maar ook deze rolde voor een leeg doel langs. Langzamerhand leek het erop dat de Blue Lions met een zeer onterechte nederlaag genoegen moesten nemen… maar ze bleven vechten voor een verdiende goali. De druk op de goal van Jonathan werd zo groot dat Montfoort in de laatste secondes van de wedstrijd een aantal corners kreeg. Iedereen op Wesley na was voor de goal te vinden en na een onmogelijke actie op de achterlijn van Ojani was het Tijn die de voorzet buitengewoon COOL in het dak van de goal wist te schieten GOAAAALLL⚽️🦁1️⃣-1️⃣
    En wat is het dan mooi om voor het eerste uit te mogen spelen, want de mannen van Theo stonden langs de kant om ons samen met het publiek op de tribune toe te juichen🙌🙌🙌🙌 en de boel ontplofte na de goal…
    Nogmaals er had nog veel meer ingezeten en wat hebben we onszelf tekort gedaan, maar wat is het fijn te zien dat er voetbal in de ploeg zit.
    Kroon op de wedstrijd was de uitnodiging voor Levi en Jop om aan te sluiten bij het eerste. Helaas niet ingevallen, maar een mooie bevestiging dat we goed bezig zijn met z’n allen.
    Volgende week een latertje 17.45 in Amersfoort tegen ASC Nieuwland, de ploeg waar trainer Chris begin 2000 zeer succesvol de eerste trainer van de fusieclub was en 4x achtereenvolgens wist te promoveren met het eerste elftal. Nu is de opdracht de punten mee te nemen uit Nieuwland… of het gaat lukken …