• The Blue Lions 2 uitgeschakeld in de beker 

    Vandaag de uitgestelde bekerwedstrijd tegen competitie genoot ODIN. I.v.m. carnaval vorige week was de wedstrijd op verzoek van de spelers naar deze week verplaatst. Met een bijna compleet team (alleen Daniel was ziek en Menno op de lange latten) werd aangetreden tegen de ploeg waar eerder dit seizoen met 3-1 van was gewonnen.

    Trainer Chris moest de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan ivm een uitvaart dus Gerben en Terus op de bank.

    Was in de eerdere wedstrijd de thuisploeg de baas, vandaag mochten de gasten zich de sterkste noemen. In de eerste helft die met 0-0 werd afgesloten moest keeper Bart al een aantal.keren handelend optreden maar bij een corner in de 2e helft werd hij dan toch verslagen. Er werd niet goed gedekt bij de 2e paal en daar werd de bal dan ook binnengekopt. 0-1.

    Eigenlijk was dat ook gelijk het moment dat Montfoort beter in het spel kwam. Er kwamen wat kansen maar geen goals. De wedstrijd leek gelopen toen in de laatste minuut de bal door een ODIN speler met de hand uit de goal werd geslagen. Een buitenkansje voor El Capitano Bart om alsnog gelijk te maken. De pingel was niet eens heel slecht genomen, maar de redding van de keeper was fraai....

    Hier stopt het bekertoernooi van 2024 voor de Blue Lions... maar de competitie en de strijd gaat verder... volgende week uit bij Woudenberg.