• The Blue Lions 2 bijten zich stuk op Woudenberg 

  In een zeer slechte wedstrijd moest Montfoort 2 zijn meerdere erkennen in laagvlieger Woudenberg. Daar waar de thuisploeg met hart en ziel vocht voor de broodnodige punten tegen degradatie, lieten de Lions het afweten.

  Hoewel het begin nog wel aardig was met een kansje voor Sten, werd al snel duidelijk dat het \" idee\" ontbrak. Ook Woudenberg kwam niet echt aan voetballen toe, maar wist rond een half uur spelen wel de score te openen nadat uit een corner met een boogbal in werd gekopt. 1-0.

  De Blue Lions kwamen niet echt in de wedstrijd en werden kort voor rust in het zadel geholpen door een volkomen verkeerde terugspeelbal die in de voeten van Jasper werd gegeven. Bekeken rondde Jopie af en bracht Montfoort kort voor rust op gelijke hoogte 1-1.

  In de rust 3 wissels: Marciano, Emil en Jasper bleven in de kleedkamer en Sven, Sem en Koen de Beijer (19.1) kwamen in de ploeg. Er kwam iets meer voetbal in de ploeg en de voorsprong na een goal van Bart was een logisch gevolg.... De bal die zeker een meter over de lijn was, werd door de scheidsrechter en grensrechter niet als goal beoordeeld dus bleef de stand gelijk.
  Kregen de gasten voor rust een cadeautje... nu was het Robin die met een vreemde actie ongewild de achterstand inluidde. Op een hele verkeerde plaats op het veld bedacht hij een speels hakballetje, waarbij hij door de benen van Bart de spits in stelling bracht 2-1.

  Net daarvoor waren Jop en Kaan in het veld gekomen voor Wessel en Harm.
  De Blue Lions moesten een tandje extra, maar waren niet echt bij machten om het spel te kantelen. Wel werd er gelijk gemaakt. Na een mooie loopactie van Sten mocht Sem bij de 2e paal binnen lopen, maar de grensrechter gaf aan dat Sten de bal in buitenspel positie ontving. De scheidsrechter nam het over omdat hij volgens eigen zeggen geen goed overzicht had.. Hier werd Montfoort gedupeerd maar bij ontbreken van de VAR moest deze beslissing genomen worden.
  De ingevallen spits van Woudenberg gooide uit de counter in de laatste minuten de deur in het slot ...en gaf zijn ploeg de kostbare en op basis van inzet en passie terechte punten. 3-1.

  De Lions moeten de wonden likken... hard trainen en snel herstellen. Jammer gemiste kans...
  Concurrent Ajax verliest en de doelstelling 30 punten na 15 wedstrijden is niet gehaald. ZOB komt langszij, maar obv doelsaldo staat Montfoort S.V.'19 2 nog op de 2e plek.