• Update kleding en teamsponsoren gezocht!

  17 aug 2022
 • Zo’n drie jaar geleden startte de kledingcommissie van Montfoort S.V.’19. In 1e instantie met een grotere groep mensen. Met elkaar stelden we het clubassortiment samen. De opdracht vanuit het bestuur was en is er nog steeds, om de gehele vereniging zoveel mogelijk in het blauw te steken.

  Het aanschaffen van clubkleding valt onder de verantwoordelijkheid van de kledingcommissie die je met alle vragen hieromtrent kunt benaderen via kleding@montfoortsv19.nl.

  Samen ‘bewaken’ we op deze manier de ‘kledingrichtlijnen’ die we met elkaar opstelden en zorgen we er (steeds beter) voor dat de kledinguitstraling uniform is. We regelen kleding voor de dienstlopers/gastheren/gastvrouwen tot dat van kantinemedewerkers, wedstrijdtenues maar ook bijvoorbeeld presentatiekleding voor het 1e elftal. Verder bepalen we wat er in het nieuwe jaar moet worden vervangen of bijbesteld om de voorraad op peil te houden.

  Leveringen: Het leveren van kleding is door corona erg lastig geweest. Inmiddels lijkt het iets te verbeteren. Het meeste van door ons bestelde kleding is inmiddels binnen dus het gaat langzamerhand echt wel de goede kant op.

  Nieuwe leveringen: Zo rond het moment dat ik dit schrijf wordt vanuit China ook de nieuwe voorraadorder voor trainingspakken (type Koster) geleverd.

  Wilt u sponsoren? Mocht je/u overwegen te sponsoren, stuur ons dan een mail met de volgende info:
  - Gegevens sponsor (naam, mailadres, telefoonnummer)
  - Teamnummer
  - Aantal spelers
  - Soort artikel (kleding en/of tassen)
  - Evt. geschatte maten
  - Contactpersoon team (naam, mailadres, mobielnummer)

  Kijk voor de mogelijkheden van de clublijn op de webshop.

  Wij maken dan een passende offerte en begeleiden het besteltraject bij Intersport in Woerden of bij Van den IJssel in IJsselstein. Met elkaar hopen we dat de vereniging steeds meer blauw zal kleuren en zien u graag op het sportpark!

  Hartelijke groeten namens de Kledingcommissie Montfoort S.V.’19
  Bart Roelofs en Césanne Kolfschoten