• Vandaag de 2e competitie wedstrijd van het seizoen en csv BOL uit Broek op Langedijk is te gast op Sportpark Hofland. BOL heeft vorige week niet gespeeld i.v.m. een aflassing.

  De Montfoortse ploeg begint sterk aan de wedstrijd en weet zijn tegenstander op eigen helft te drukken. De eerste kans van de wedstrijd is voor Bart Roelofs die zich in de 16 handig vrij weet te spelen. Zijn gehaaste afronding gaat jammer genoeg over de goal van BOL heen. Even later is het Daan van de Poll die zijn tegenstander omspeeld en voor de keeper keurig breed legt op de gretige Thomas Koense. De 1-0 voor de thuisclub staat al na 10 minuten op het scorebord.

  De thuisploeg blijft het beste van het spel houden en wederom is het Daan van de Poll die over links enkele verdedigers van BOL omspeeld.

  Zijn voorzet komt bij Thomas Koense terecht die de bal onder zware druk toch binnen weet te werken. 2-0 na ruim een kwartier spelen. BOL weet met enkele goede combinaties zo nu en dan de Montfoortse verdediging te verrassen maar met geconcentreerd verdedigen weet de ploeg de nul te houden.

  Er volgen enkele aanvallen over rechts via Emrie Bakker. Uit een van deze aanvallen weet Emrie Bakker de bal breed te leggen op de meegekomen Randy Meeuwsen die vervolgens vanaf 20 meter uithaalt. Zijn schot verdwijnt prachtig onder in de hoek 3-0 binnen een half uur, een weelde voor Montfoort SV '19.

  BOL laat ook aanvallend van zich weten en het is Robin Vianen die redding weet te brengen op een schot van dichtbij, we zijn gewaarschuwd. Net voor rust is het Nicky Besamusca die via rechts doorkomt. Na een combinatie met Thomas Koense schiet hij droog de 4-0 onder in de hoek. We gaan rusten.

  Na rust een heel ander spelbeeld. De thuisploeg laat het initiatief aan BOL en probeert met counters de voorsprong uit te breiden. Doordat er onrustig en onzuiver gespeeld wordt gaat het voetbal er niet op vooruit.

  Trainer / coach Ger Kruys gaat wisselen. Jesper Kolfschoten komt voor Emrie Bakker en Merlijn van den Berg komt voor Randy Meeuwsen. Ook zij weten het spelbeeld niet te veranderen en de wedstrijd gaat zijn laatste fase in. BOL blijft het proberen om een ere treffer te maken.

  Jasper van de Haselkamp en Tijn Fransen worden nog ingezet voor Bart Roelofs en Thomas Koense en Montfoort SV '19 komt weer iets meer aan aanvallen toe. Tijn Fransen weet vanaf rechts een voorzet te geven op de inkomende Jesper Kolfschoten. Zijn kopbal wordt door de keeper van BOL nog net uit de goal getikt. Het laatste wapenfeit is dan toch voor de gasten. Ruben Beentjes weet door het centrum van de verdediging te glippen en daarna Robin Vianen te omspelen. Uit een moeilijke hoek weet hij de bal toch binnen te glijden eindstand 4-1.

  Opstelling;

  Robin Vianen, Nicky Besamusca, Ricardo Bakker, Mike van Oostrom, Teun Ros, Randy Meeuwsen, (65) Merlijn van den Berg, Bart Roelofs, (72) Jasper van de Haselkamp, Daan van de Poll, Emrie Bakker, (55) Jesper Kolfschoten, Denny van Loen, Thomas Koense, (72) Tijn Fransen.

  Stephan Adrichem.