•  

  Zaterdag 20 mei a.s. staat alweer het laatste evenement gepland voor dit seizoen. Het kan wel eens een geweldige dag gaan worden met enorm veel hoogtepunten in het vooruitzicht. Allereerst trapt koploper Montfoort S.V.'19 2 af om 11.30 uur voor de cruciale wedstrijd tegen Eemdijk. Daarnaast speelt Montfoort S.V.'19 6 om 12 uur zijn kampioenswedstrijd tegen JSV. Een puntje is genoeg om het tweede kampioenschap op rij binnen te halen. Als klap op de vuurpijl speelt het eerste elftal de enorm belangrijke wedstrijd tegen Nunspeet, aanvang is 14.30 uur. Tevens is dit ook de laatste competitiewedstrijd op Sportpark Hofland van clublegende Bart Roelofs.

  Na afloop volgt er een gezellig feest onder begeleiding van dj Tjoerie en komt zanger Tim van Leijenhorst rond een uurtje of 6 nog langs! Dit is mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Interbanket!

  Ook voor de lege maagjes worden gezorgd want Liesburg Kip zou aanwezig zijn met een foodtruck van 17 uur tot een uurtje of 8/9. Dit betekent dat de keuken in de kantine sluit om 18 uur.

  Kortom, alle seinen staan op groen voor een prachtige seizoensafsluiting! Tot zaterdag!

  Drank: 18+ (bandjes bij de ingang)
  Eindtijd: 21 uur