• Utrecht.
  Een teleurstellende bekeravond voor het elftal van Theo de Boon. VVJ toonde zich een strijdvaardig elftal dat in de eerste helft prima partij gaf aan de Montfoorters. VVJ kwam na ongeveer een half uur op voorsprong via een laag diagonaal schot vanaf rechts.
  In de 2de helft speelde Montfoort in een enigszins aangepaste formatie en wist het VVJ bijna voortdurend op eigen helft te houden.
  Gelijk na rust al een kans via Denny van Loen en Christiaan Perrier, maar zij zagen beide geen kans om de bal over de doellijn te werken.
  VVJ bleef, gesteund door de 1-0 voorsprong en het uitblijven van de gelijkmaker geloven in een stunt.
  Het elftal onder aanvoering van uitblinker Marc van Rees knokte voor elke meter en wist met kunst en vliegwerk de nul te houden.
  Kort voor tijd nog een discutabel moment, was de bal van Denny van Loen nou over de lijn of niet? Scheidsrechter Smedinga besliste van niet. Eindstand 1-0.
  Aanstaande Zaterdag snel de kans om, in Breukelen, een en ander recht te zetten. Aanvang 14.30 uur.

  Opstelling; Jack Wilson, Daan van de Poll, (75 Zakaria El Bennay), Don Mimpen, (65. Teun Ros), Jesper Kolfschoten, Nicky Besamusca, Wouter Scholman, Nicolai Verbiest, Timo Bakker, Emrie Bakker, Denny van Loen, Christaan Perrier.