• Met de uitwedstrijd nog in het geheugen, waar in de allerlaatste seconde werd gelijk gespeeld en de Montfoorters meerdere grote kansen hadden gemist, zou je verwachten dat deze les mee genomen zou worden naar vandaag.

  Een afwachtend SVL wat Montfoort SV'19 de bal laat. De eerste kopbal kansen komen voor Christiaan Perrier op aangeven van Daan van de Poll en Bart Roelofs, beide kopballen missen richting en keeper Mocking kan rustig blijven. Na goed doorkomen van Mike van Oostrom is het wederom Christaan Perrier die een dot van een kans krijgt. Zijn te slappe inzet wordt door Mocking nog naast de goal verwerkt.

  De Montfoorters blijven het betere van het spel houden ook na 20 minuten wanneer SVL iets meer naar voren gaat spelen. Het is de alom aanwezige Junior Kolfschoten die na een individuele actie besluit op goal te schieten. Zijn wegdraaiende schot valt onhoudbaar voor de SVL keeper in de goal. 1-0 na ongeveer een half uur spelen.

  Aan het eind van de eerste helft ontstaat er een onduidelijke situatie wanneer Teun Ros doorbreekt. De uitlopende keeper Mocking mist de bal en torpedeert daarbij Ros. Na een blessure behandeling geeft de scheidsrechter een stuiterbal op een totaal ander plaats in het veld, de toeschouwers verbijsterd achter latend. Ruststand 1-0.

  Na rust een SVL wat meer aandringt en een Montfoort SV'19 dat loert op de ruimte achterin bij SVL. Het is Willem Baaij die de gelijkmaker maakt na goed voorbereidend werk van Ali Alkan door het centrum. 1-1.
  Het is Junior Kolfschoten die met een schot op de paal bijna voor de voorsprong zorgt. De kansen komen voor de Montfoorters nu achter elkaar. Na prima voorbereidend werk van Timo Bakker kan Bart Roelofs binnen schieten maar hij mist de bal volledig.
  Vanaf rechts Emrie Bakker met een prima actie binnendoor die de bal wild over schiet. Vervolgens wederom Timo Bakker met een voorzet op Christiaan Perrier maar ook hij mist bij de eerste paal.

  SVL gaat voor zijn laatste kans en het is uiteindelijk Ali Alkan die behendig door de 16 soleert en Freek van Wijk de kans geeft om de 1-2 binnen te schieten. Een teleurstellend resultaat waarbij blijkbaar niets geleerd is van de vorige wedstrijd tegen SVL. Trainer / Coach Theo de Boon heeft drie dagen de tijd om zijn team Dinsdag thuis tegen LRC wel scherp aan de start te krijgen.