• SCH’44 2 was afgelopen zaterdag de tegenstander van Montfoort S.V.’19 2, een tegenstander die tot dan toe zonder punten was gebleven en dus alles op alles zou zetten om daar verandering in te brengen. Montfoort, gehandicapt door diverse geblesseerden, vertrok naar Harmelen met 2 spelers uit JO19-1 (waarvan 1 in de basis), die het overigens prima zouden doen. Uiteindelijk trok SCH aan het langste eind en ging Montfoort, bij wie enkele spelers totaal niet in de wedstrijd zaten, met lege handen naar huis.

    SCH speelde met grote inzet en was ook verbaal zeer nadrukkelijk aanwezig: voortdurend werden scheidsrechterlijke beslissingen massaal van commentaar voorzien (ook door de Harmelense staf), hetgeen de sfeer op het veld niet ten goede kwam. De eerste grote kans was voor de thuisclub; een SCH speler verscheen alleen voor Wesley Falkenberg, die deze keer het Montfoortse doel verdedigde en de harde inzet van de tegenstander uitstekend pareerde en een achterstand voorkwam. Hoewel Montfoort geen grip op de wedstrijd kreeg kwam het op voorsprong en wel via Tim Stokman, die een van de weinige vlot lopende aanvallen naar behoren afrondde: 0-1. Met die stand gingen beide elftallen ook naar de thee.

    Ook na de hervatting had Montfoort had moeilijk tegen de opportunistisch spelende opponent die er dan ook in slaagde op gelijke hoogte te komen toen een Harmelen-aanvaller vrij voor Wesley Falkenberg verscheen, die kansloos was tegen de daaropvolgende lob: 1-1. SCH ging daarna op jacht naar een tweede treffer en deed daar nog een schepje bovenop toen Montfoort noodgedwongen verder moest met tien man (het aantal geblesseerd geraakte spelers overtrof het aantal wisselspelers…). Montfoort vocht met man en macht om toch een punt uit het vuur te slepen en leek daar ook in te slagen, tot de laatste minuut van de (te?) ruime blessuretijd: een vrije trap aan de rechterpunt van het strafschopgebied werd door SCH breed gelegd en het daarna volgende schot verdween in de linkerbenedenhoek: 2-1. Vrijwel direct daarop volgde het eindsignaal van de scheidsrechter.

    Op 15 oktober a.s. speelt Montfoort om 11.30 uur thuis tegen TOV 2.