• Zaterdag 30 november mocht Montfoort SV'19 op bezoek bij titelkandidaat Sliedrecht.
    De Sliedrechtenaren zaten in een mega goede reeks waarin al weken wedstrijd na wedstrijd gewonnen werd.
    Vorige week werd er zelfs met 1-9 gewonnen bij Oranje Wit.
    maar ook de Montfoortenaren worden beter en beter en boeken resultaat na resultaat.
    Vooraf was het voor beide ploegen dan ook duidelijk dat dit een echte test zou worden
    waarin je zou kunnen zien waar je als team op dit moment staat.

Sliedrecht nam na enkele minuten het initiatief maar kwam niet tot kansen
    waar Montfoort SV'19 in de tegenstoot vaker gevaarlijk werd.
    In de 25ste minuut was daar toch de 1-0 voor Sliedrecht.
    De Montfoortenaren lieten zich niet kisten en gingen direct op zoek naar de gelijkmaker.
    In de 36ste minuut werd Timo Bakker goed aangespeeld door Bartje Roelofs.
    Timo zette knap voor waarop Denny van Loen de dikverdiende gelijkmaker binnen kon schieten.
    In de 44ste minuut kopte Denny na een afgemeten vrije trap ook de 1-2 binnen
    waardoor er gerust kon worden met een voorsprong.

In het begin van de tweede helft deed Sliedrecht er alles aan om de 2-2 op het scorebord te krijgen
    echter stond de verdediging als een huis en was er geen doorkomen aan.
    In de 64ste minuut kwam daar toch het doelpunt na een scrimmage voor de goal.
    De veel mee opgekomen Montfoortse toeschouwers waren het er over eens
    dat het een zware klus zou worden om een punt over te houden aan dit duel.
    Echter kwam Daan vd Poll direct na de gelijkmaker in het veld en die had snode plannen.
    Daan brak uit in de 71ste minuut en dribbelde op volle snelheid de 16 meter in,
    passeerde 2 tegenspelers of zij er niet stonden en schoot knap de 2-3 binnen.
    Vlak daarna was het opnieuw Daan vd Poll die opstoomde en de bal breed speelde op de goed mee opgekomen Wouter Scholman,
    Wouter had de hoek voor het uitzoeken maar de keeper wist de bal uit zijn doel te werken.
    Sliedrecht ging voor de lange bal en hoopte dat deze één keer goed zou vallen.
    Dat gebeurde in de 90ste minuut waardoor de 3-3 op het scorebord kwam.
    Een verdiend gelijkspel waar beide ploegen tevreden mee mogen zijn.
    Montfoort SV'19 liet opnieuw zien met de grote ploegen mee te kunnen doen.
    De vele meegekomen Montfoortse toeschouwers zetten nog even de Sliedrecht kantine op zijn kop
    waarna er huiswaarts gegaan kon worden met een goed gevoel en een flink portie vertrouwen voor de toekomst.

Voor de winterstop nog 2 wedstrijden
    14 december Almkerk uit maar komende zaterdag eerst een thuiswedstrijd als Papendrecht op bezoek komt.
    Papendrecht won knap van Nieuw Lekkerland en zal ook in Montfoort goed voor de dag komen.
    Kom je de mannen van Bart Schreuder aanmoedigen in deze laatste thuiswedstrijd van 2019 ?
    De wedstrijd begint om 14:30 uur met aansluitend natuurlijk veel gezelligheid in FEESTPALEIS ZUID.