• Op 8 februari j.l. was het troosteloos onderaan bungelende Sportlust JO19-1 de tegenstander van Montfoort S.V. 19 JO19-1. De uitwedstrijd was door JO19-1, overigens niet zonder slag of stoot, met 4-2 gewonnen. Om de vijfde positie op de ranglijst te behouden moest ook nu weer gewonnen worden. JO19-1 zou daarin ook slagen; na een matige eerste helft zou Sportlust in de tweede helft resoluut aan de kant gezet worden.

    De eerste helft verliep stroef , pas in de vijftiende minuut wist JO19-1 voor het eerst gevaar te stichten voor het Woerdense doel; het schot van Jasper werd echter door de Sportlust-keeper gekeerd. Halverwege de eerste helft kreeg JO19-1 meer grip op de tegenstander en mocht Sportlust van geluk spreken dat het niet op achterstand kwam: een hard schot van Fedde kon nog net door de keeper buiten het doel worden gehouden, een schot van Tim P ging rakelings over en een niet te missen kans werd toch door Jasper gemist [de paal redde Sportlust]. Waar iedereen dacht dat een Montfoorts doelpunt toch niet kon uitblijven, sloeg Sportlust totaal onverwacht toe; Stephan was zonder kans op een uithaal van een van de Woerdenaren die plotseling de bal voor de voeten kreeg: 0-1. Met die verrassende stand brak de rust aan.

    Na de rust diende orde op zaken gesteld te worden; met een flinke uithaal van Sander,die onhoudbaar in de touwen vloog, werd daartoe de eerste stap gezet: 1-1. Het was Jasper die JO19-1 daarna op voorsprong zette: 2-1. Het pleit werd beslecht toen de Sportlust keeper wat later Fedde nog wel het scoren wist te beletten, maar Tim S de rebound wist te benutten: 3-1. Sportlust gaf zich daarna gewonnen ; nadat Tim R de paal had geraakt trof Tim S wat later met een geplaatst schot weer doel: 4-1. Nick scoorde tenslotte met een fraai schot over de te ver voor zijn doel staande vijandelijke keeper: 5-1 . Dat werd ook de eindstand.

    De competitie gaat voor JO19-1 pas op 7 maart a.s. weer verder en wel met de thuiswedstrijd tegen Spakenburg JO19-1.