• Zaterdag 28 september moesten de Meiden van Montfoort SV’19 de 2e competitie wedstrijd het opnemen tegen S.V. Zeist.
  De aanloop naar de wedstrijd net zoals vorige week uit naar Sporting’70 ging niet vlekkeloos. De Montfoort SV’19 meiden moesten half 8 ’s ochtends al verzamelen. Echter was alleen de Trainer/leider Gio nergens te bekennen om half 8. Hij vond het toch nog echt iets te vroeg en kwam 20 minuten te laat aanzetten. Hij zal daarvoor ook een passende straf krijgen.

  Selectie: Sam Schieveen, Demi Reijmers, Nova Eskes, Isa vd Lit, Fleur Huckriede, Maureen van Schajik, Pleuni van Blokland, Famke van Rooijen(C), Moh vd Spank, Kim Vermeulen, Amber Schaafsma, Puck vd Poll, Floor de Vos, Maartje van Blokland, Babet van Kooten en Isa Kamer

  De wedstrijd begon om half 9 op veld 3. Montfoort SV’19 meiden begonnen vanaf minuut 1 geconcentreerd en gecontroleerd aan de wedstrijd. Door de bal lekker rond te laten gaan. Hierdoor kregen we in het begin ook wat kansjes maar waren we nog niet scherp genoeg. Na 10 minuten spelen was het dan ook raak voor Montfoort SV’19. Maureen van Schajik gaf een diepe bal op Famke van Rooijen en met haar goede loopactie rond zij het netjes af. Montfoort SV’19 - SV Zeist 1-0. Na de 1-0 waren de Montfoort SV’19 meiden los en bleven ze leuk voetballen. Maar ook de verdediging stond weer als een huis met goede ingrepen. Bestaande uit Demi Reijmers, Nova Eskes, Isa van der Lit en Fleur Huckriede. Na 22 minuten wisselde trainer Gio en bracht hij Puck vd Poll, Babet van Kooten en Floor de Vos in. Na de wissels bleef het speelbeeld het zelfde. Montfoort SV’19 bleef goed voetballen, waardoor Puck van de Poll in de kort hoek de 2-0 binnen schoot.Niet veel minuten later maakte Kim Vermeulen door een verdedigingsfout aan de kant van S.V.Zeist de 3-0. en onze goaltjesdief Puck van de Poll maakte door een goede pass vanaf het middenveld de 4-0.
  Daarna werd het iets slordiger aan de kant van Montfoort S.V.’19 en kwamen de Meiden van SV Zeist terug naar 4-1. Dat is ook de rust stand.

  In de rust had Trainer Gio dan ook geen reden van klagen zei hij dat ze zo door moeten gaan en aan het doelsaldo moet gaan werken. Verder voerde hij nog een paar wissels door en kwam in de begin van de tweede helft onder andere Maartje van Blokland in het veld.
  Na de rust was het spelbeeld niet veel anders dan de eerste helft. De Montfoort SV’19 meiden domineerde de wedstrijd en had onze inval keepster Sam Schieveen weinig te doen de gehele wedstrijd. De tweede helft was amper nog maar 5 minuten onderweg of moh van der Spank maakte een beauty van een goal en dus 5-1. Links van de 16 meter keek ze of er iemand vrij stond in de 16 meter. Echter belande de bal in de rechter bovenhoek ipv een voorzet. 15 min later was het weer raak door een geplaatst schot van Pleuni van Blokland werd het 6-1 Halverwege tweede helft kwam Isa Kamer in het veld naar een lange blessureleed maakte ze haar rentree. Op het einde van de wedstrijd maakte ook Famke van Rooijen haar tweede van de ochtend en daarmee werd de eindstand 7-1.

  Conclusie van de dag: Het veld spel word steeds beter en Isa kamer is weer terug op het veld.

  Women of the Match: Famke van Rooijen.