• De2e bekerwedstrijd van het 4e was op verzoek van Kockengen verplaatst naar een doordeweekse dag. Zodoende konden wij op onze traininsgavond aantreden op het hoofveld tegen de geel/zwarte brigade.

Over de selectie niets te klagen alleen onze windhond (Ingvar) en ouwe lul (Emiel) moesten verstek laten gaan en daarmee kwamen we uit op maar liefst 15 man. Voor mij de eerste wedstrijd van het seizoen en bood tevens de kan om onze aanwinsten eens aan het werk te zien.

Aanvoerder Craig had op zondag maar liefst 138 verschillende opstellingen bedacht waardoor we vlak voor de wedstrijd nog even de app moesten raadplegen wat hij nou precies had bedacht. Omdat we iedereen zoveel mogelijk minuten willen laten maken werd er gekozen om iedere 30 minuten 4 man te wisselen.

Het begin van de wedstrijd was wat onwennig maar na een kwartier pakten we het toch redelijk op. Kockengen bleek het vooral te moeten hebben van hun snelle spits(en) en speelden dan ook veelvuldig de lange bal. Wat speldenprikjes en een paar reddingsacties van onze spits keeper Patrick zorgden ervoor dat we na zo'n 70min achterin nog steeds de 0 hadden staan.

Op het middenveld waren we goed aanspeelbaar en voorin moesten we het vooral hebben van onze zuurstoftank Koen die de gehele wedstrijd maar bleef gaan. Danny speelde (eigen woorden) zijn slechte wedstrijd ooit. Ondanks dat was hij verdedigend lekker bezig en heeft hij toch weer een aantal keer de achterlijn van de tegenstander aangetikt. De voorzetten komen later wel Dan ;)

Ow ja er gebeurde iets geks vlak na rust... Craig wist niet wat hij met de bal moest doen dus schoot hem weg maar gek genoeg zorgde een windvlaag ervoor dat deze over de keeper heen vloog in het netje 1-0.

Helaas wist Kockengen ook nog 2x het net te vinden waardoor we Dhr Rekers de wedstrijd afsloot met een 1-2 stand.

Al met al ben ik toch blij met deze pot want we zijn toch wat mensen kwijt en moeten nieuwe inpassen en dan is het logisch dat we er nog niet gelijk staan. Goede momenten gezien en lekker aan de conditie kunnen werken.

Zaterdag spelen we thuis om 15:10 en wacht ons een pittige wedddstrijd tegen DESTO 2 die de vorige 2 potjes overtuigend hebben gewonnen (Kockengen 1-8 en de Meern 9-1).