• Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd van Montfoort S.V.’19 2 tegen het laaggeplaatste VRC 2 op het programma. Hoewel Montfoort was gewaarschuwd voor de snelle voorwaartsen van VRC ging het heel snel na de aftrap al bijna mis; slechts uitstekend ingrijpen van Stephan Adrichem, die deze keer het doel verdedigde, op een inzet van een van die voorwaartsen, voorkwam een achterstand. Bij die kans voor VRC bleef het niet, VRC wist meerdere kansen te creëren, maar adequaat ingrijpen van [weer] Stephan Adrichem verhinderde een Veenendaalse voorsprong, terwijl Montfoort daarnaast niet mocht mopperen dat VRC-aanvallers op andere momenten het vizier niet scherp hadden staan. Montfoort stelde daar vrijwel niets tegenover: er waren slechts enkele goed opgezette aanvallen, die echter niet tot kansen leidden, terwijl de enige echte kans voortkwam uit een verre trap van Stephan Adrichem; Ruben Peters schoot echter gehaast over en naast het VRC-doel. Montfoort mocht de handen dichtknijpen met een 0-0 ruststand.

Ondanks de duidelijke woorden van het trainersduo in de rust ging het kort na de aftrap van de tweede helft alsnog mis en kwam VRC op de verdiende voorsprong: 1-0. Montfoort trachtte daarna op gelijke voet met VRC te komen, maar veel verder dan een schuiver van Wessel Mulder die net naast ging kwam het team niet. Toen VRC een tweede treffer liet noteren was het pleit beslecht. Met een 2-0 nederlaag ging het team terug naar Montfoort.

Komende zaterdag staat geen wedstrijd op het programma, op 20 november a.s. wordt om 11.30 uur thuis gespeeld tegen SVL 2.