• Voor onze tweede (beker-) wedstrijd van het seizoen zijn wij meteen genoodzaakt om een tweetal permanente wisselingen door te voeren binnen het team. Ten eerste is er door een langdurige blessure een vaste positie bij de JO15-1 vrijgekomen, dus ons is gevraagd om een speler af te staan. Na beraad heeft de trainer/coach van de JO15-1 ervoor gekozen om “onze” Thijmen toe te voegen aan zijn team en dus speelt verdediger Thijmen vandaag zijn tweede en meteen laatste officiële wedstrijd met ons. De tweede aanpassing is dat Maud per direct wordt toegevoegd aan ons team. Eigenlijk kunnen we dit alweer een klein primeurtje noemen, want Maud (afkomstig van JSV Nieuwegein) is het eerste meisje binnen de nieuwe club die niet in één van de daarvoor recent opgerichte meisjeselftallen zal uitkomen. De club heeft besloten om voor dit seizoen een uitzondering te maken en Maud een jaar mee te laten spelen in dit JO15 team. Niet geheel toevallig DIT team, want haar broer Stijn speelt er ook en aangezien hij - samen met teamgenoot Hugo - drie keer per week afhankelijk is van ouderlijk vervoer per auto vanuit Reyerscop/de Meern, is dit voor iedereen de meest praktische oplossing. Daarbij komt dat het team nu natuurlijk weer de gewenste 13 spelers heeft en het feit dat Maud al een paar keer had meegetraind waarbij ze niet onder deed voor de “boys”.

    Trainer/coach Sander kon deze dag niet aanwezig zijn in Lopik wegens grensrechter verplichtingen, dus dit keer nemen Robbin en Martijn de honneurs waar. Eerlijk is eerlijk, Lopik JO15-2 bleek op deze dag één maatje te groot voor ons. Niet onverslaanbaar, maar op dit moment in het seizoen bleek ons team hier nog niet klaar voor. Na de eerste helft stonden we 1-0 achter, dus een motiverende pep-talk in de rust! Kort na de rust vergrootte Lopik hun voorsprong al gauw naar 3-0, maar Nahom voorkwam een nog grotere achterstand door de 3-1 op zijn naam te zetten. Hierna scoorden beide teams nog 1 doelpunt (4-2 door Hugo!) en dus togen wij vervolgens richting kleedkamer met het stellige voornemen om ons op 5 oktober tijdens de competitie te gaan herpakken tegen hen.

    De vorming van het team begint al op gang te komen, aangezien de doelpuntenmakers Nahom en Hugo ook verantwoordelijk waren voor elkaars assists ;-)

    Team incompleet: Batha, Hugo, Jasper, Maud, Milan, Nahom, Nick, Rayven, Robin, Stijn, Thijmen, Wesley, Zecheng
    Bijzonderheden: Bence afwezig (migraine), Maud's eerste wedstrijd (komende van JSV Nieuwegein)
    Invallers: geen