• Gisteren in en tegen Lopik de laatste wedstrijd in de voorbereiding...voor de beker werd het 2-4 voor de Montfoorters.
  Vandaag nog steeds Robin in de goal voor de geschorste Wesley en Tim geblesseerd niet inzetbaar. 2 basis spelers waren te laat en werden uit de basis gelaten, maar waar er dus voor de een een deur gesloten blijft, gaat ie voor de ander open. Dat was niet tegen Dovemans oren gezegd zal later blijken in dit verslag.

  Vooraf was de boodschap vooral dat er \" geleverd\" moest worden. De laatste wedstrijden waren te wisselvallig en te gemakkelijk werden goals weggegeven. Het verdedigen moet voorin starten en de hele ploeg moet meedoen. Daarnaast is het zaak kansen te verzilveren en wat er ook gebeurt de strijd aan te gaan. Een leeuw VECHT... en dat willen en moeten we uitstralen.

  Het bleek een redelijk eenzijdige wedstrijd te worden met een sterker Montfoort. Sem pakte zijn kans en was zeer actief. Na een mooi afgemeten pass van Ojani stond hij perfect om de 0-1 binnen te schieten. 👊🏼⚽️0-1. Er werd geen kans weggegeven, maar toch wist Lopik met een hoge mislukte voorzet Robin te verrassen en gelijk te maken🙈⚽️1-1.
  Direct na de goal (30.minuut) moet Luuk van het veld. Hij bleek niet fit genoeg en Tijn mocht alsnog in de 1e helft binnen komen. Hij had niet veel tijd nodig om de ploeg op voorsprong te zetten, want na een fantastische aanval via Sem die met een strakke voorzet Kaan bereikte wist Tijn de kans die Kaan hem gaf binnen te rammen 👊🏼⚽️ 1-2 op slag van rust.
  In de rust 2 wissels: Levi voor DanielW en Steijn voor Kaan. Vooral Steijn bracht nieuwe energie in de ploeg. Onvermoeibaar en met drang naar voren bracht nam hij de ploeg mee in zijn energie. Het was Seijn dan ook die de volgende goal inleidde... zijn voorzet kwam bij Sem die opnieuw de aangever was en Tijn maakte zijn 2e goal... 👊🏼⚽️1-3.

  In de 60. minuut de laatste wissel: Daan kwam voor de geblesseerde Stefan, en ook Daan deed een duit in het zakje. Sem was weer de man die het voorbereidende werk deed en Daan mocht zijn goaltje meepikken. Klasse👊🏼⚽️1-4
  De laatste minuten had de ploeg de wedstrijd op slot moeten gooien, maar ging het toch op jacht naar meer.... veel ruimte in de omschakeling en dom bal verlies was de oorzaak van de late tegen goal voor de statistieken 🙈⚽️2-4.... en de grootste domper zat in de extra tijd toen Tijn in de laatste aanval iets in zijn bovenbeen voelde \" knappen\" ...
  Verzorger Mo moest terwijl de scheids affloot 🗣 nog even aan de bak.... het zal moeten blijken hoe ernstig de blessure van Tijn is.

  Een prima laatste wedstrijd en dus een goede generale. Hoewel de hele ploeg prima speelde werd Sem met zijn aandeel in alle goals Man of the Match. Robin bedankt!

  Volgende week thuis om 11.45 tegen SDVB de eerste competitiewedstrijd.
  Zijn de Blue Lions🦁 er klaar voor ???
  ...we gaan het beleven👊🏼