• Na 10 spannende competitie ronde was het zaterdag 8 januari tijd voor de CL finale wedstrijden. Met 6 teams werd de strijd aangegaan voor de posities 1 tm 6 op een waterkoud sportpark Hofland.

    Met in achtneming van de Corona maatregelen werd om 11.00uur afgetrapt voor plek 5 en 6 tussen Bayern München en Chelsea. Na een gelijk opgaande strijd in de eerste helft, was het uiteindelijk Chelsea dat toch overtuigend de 5e plek bemachtigde na een 6-2 overwinning.

    Voor positie 3, werd de strijd aangegaan tussen Barcelona en Borussia Dortmund. Ook hier een gelijk opgaande wedstrijd welke pas 2 minuten voor verstrijken van de officiële speeltijd zou worden beslist. Barcelona won de wedstrijd met 6-5 en pakte daarmee het brons.

    De finale tussen Real Madrid en Liverpool zou net als de wedstrijd voor plek 3 een zeer spannende wedstrijd worden. In eerste instantie nam Liverpool het initiatief en kwam al snel op voorsprong. Na dat Liverpool zowel paal als lat raakte nam Real het spel over en zette de achterstand om in een 5-3 voorsprong. Na de rust golfde het spel op en neer en de doelpunten volgde elkaar in rap tempo af. Met nog enkele minuten te spelen was het Liverpool wat nu wel wat scherper in de afwerking was, wat resulteerde in een 8-7 overwinning voor de “Reds”.

    Na de reguliere wedstrijden werd ook nog gestreden om de penalty bokaal. 6 penalty killers vochten een verbeten onderlinge strijd uit. Tegen de uiteindelijke winnaar Pepijn Bloois was geen kruid gewassen. Pepijn schoot namelijk alle 5 zijn penalty raak en werd daarmee dus winnaar van de penalty bokaal trofee.

    Gefeliciteerd allemaal en op naar de 2e seizoenshelft, welke zaterdag al weer start.