• Betreft: NIEUWS VOOR SPONSOREN

  Seizoen 2023-2024

  Zo langzamerhand maakt de kledingcommissie zich op voor het nieuwe seizoen 2023-2024. Er worden wederom nieuwe teams aan onze vereniging toegevoegd en dus hebben weer meer kleding nodig om voor het komende seizoen goed gevulde kledingtassen te kunnen blijven verstrekken. En natuurlijk slijt kleding ook dus bij inname van alle tassen bekijken we per team wat vervangen moet worden. Ook daarom houden we de voorraad goed in de gaten.

  Sponsoring:

  Kledinglijn: in 2019 is door de kledingcommissie een club- en wedstrijdkledinglijn samengesteld in samenwerking met Kogros, de importeur van het merk Quick dat via Intersport in Woerden wordt geleverd.

  Vaste leverancier: al vanaf de fusie in 2019 is Intersport contractueel de kledingleverancier van onze vereniging. Dit contract verplicht ons 6 jaar mooie sportkleding aan te schaffen van het merk Quick tegen aantrekkelijke tarieven.  

  Voorraad:vanaf juli/augustus 2023 is er een voorraad van deze kleding beschikbaar in Woerden. Dat zorgt voor snellere leveringen aan sponsoren van trainingstenues en trainingspakken voor junioren en senioren. Uiteraard kan men deze kleding laten bedrukken met (behalve het clublogo, initalen of  nummers) het logo van een sponsor.  

  Bestelproces: om het bestelproces van sponsorkleding te vereenvoudigen voegen we op korte termijn een button toe op de website van Montfoort S.V.’19 waardoor snel meer informatie te vinden is over de mogelijkheden om te sponsoren.

  Kledinglijn: hier staan foto’s, maten en prijzen van alle beschikbare kledingsoorten maar ook van de bedrukkingskosten en/of andere mogelijkheden/levertijden.

  Offerte aanvragen: door het aanvraagformulier in te vullen wordt duidelijk wat de sponsoring gaat kosten.

  Unisex: de kleding is geschikt voor zowel dames als heren.

  Pasmoment: het passen blijft op de vereniging gebeuren zodat niet iedereen naar de winkel van Intersport hoeft met zijn of haar gehele team.

  Communicatie: de communicatie met de sponsor is rechtstreeks door Dennis Knuppe van Intersport.

  Wij hopen op nog meer blauw op het sportpark in 2023/2024 en willen toekomstige sponsoren nu alvast bedanken voor hun bijdrage hieraan!

  Met vriendelijke groeten, namens kledingcommissie Montfoort S.V.’19

  Bart Roelofs en Césanne Kolfschoten-Snelder