• Vanuit onze kledingleverancier hebben wij onderstaand bericht ontvangen. Hopende dat dit bericht duidelijkheid schept over de levertijden.

  Beste Relatie

  Langs deze weg willen wij u informeren m.b.t. de leveringsproblemen die (ook) wij ondervinden als gevolg van de Covid pandemie.

  De internationale vrachtkosten zijn geëxplodeerd, er zijn enorme wachtrijen ontstaan bij verschillende afvaarten en er worden regelmatig spontaan (lucht)havens gedwongen stilgelegd vanwege corona uitbraken. Daarbij is er een groot tekort aan grondstoffen en arbeidscapaciteit ontstaan door weer opstartende vraag. Voor u waarschijnlijk geen nieuw verhaal, want het één en ander is inmiddels dagelijks in het nieuws.

  Wat betekent dit nu voor u?

  Wij als Q-teamwear zijn continu bezig om de voorraden weer aan te vullen en dit gaat ook gewoon door, enkel zijn wij nu wel onderhevig aan de transporttijden welke gewoonweg niet door ons te beïnvloeden zijn. Op een deel van uw orders ondervindt u geen problemen, daar wij normaal uit voorraden aan u leveren, maar incidenteel worden we nu wel geraakt, omdat deze items simpelweg nog niet in ons magazijn aanwezig zijn.

  Wij begrijpen de overlast die dit met zich meebrengt en willen u ook graag zo goed mogelijk begeleiden door bijv. alternatieve oplossingen aanbieden. Neemt u gerust contact op met de contactpersoon van onze binnendienst zoals bij u bekend.