• Vandaag zijn we in Zunderdorp, onder de rook van Amsterdam-Noord, te gast bij HBOK. De thuisploeg staat tiende op de ranglijst en wil, door vandaag te winnen, de aansluiting houden met de middenmoot.

  HBOK gaat voortvarend van start en het op diverse plaatsen gewijzigde Montfoortse elftal heeft moeite met het aanval spel van de thuisploeg. Vooral Romello Austin maakt het zijn directe tegenstanders moeilijk met zijn individuele acties over links. Het eerste doelpunt van de wedstrijd wordt ook door Austin voorbereid en het is spits Dennis Kaars die bij de eerste paal binnen kan tikken 1-0 voor HBOK.

  Het Montfoortse spel is onrustig en de voorwaartsen hebben het moeilijk met de overmacht aan verdedigers. Na ongeveer 25 minuten moet Randy Meeuwsen uitvallen na een grove charge van een speler van HBOK, Daan van de Poll is zijn vervanger. Na deze wissel weet Montfoort SV '19 enkele vrije trappen en corners te verdienen op de helft van HBOK. Uit een corner van Emrie Bakker is het Thomas Koense die oplettend is en bij de tweede paal de bal keurig binnen kopt. De verdediging van HBOK en keeper Potveer zien er in deze situatie niet goed uit. Het spel blijft op en neer golven waarbij Nicky Besamusca een maal over de schreef gaat en een gele kaart ontvangt.

  Net voor rust krijgt Emrie Bakker de bal vrij op het middenveld en hij weet met een vlammend laag schot keeper Potveer te verrassen links onder in de hoek. 1-2 en gelijk het rustsignaal.

  Na rust komt Junior Kolfschoten in het veld voor Nicky Besamusca. Montfoort SV '19 houdt de formatie gesloten en weet het HBOK moeilijk te maken met scherpe uitvallen. Met name Daan van de Poll speelt vanaf links weer sterk en weet na acties buitenom twee maal de paal te raken. Ook de ingevallen Bart Roelofs krijgt bij zijn eerste balcontact een mooie kans maar zijn bal gaat jammer genoeg net over de goal. Montfoort SV '19 verzuimt de beslissende derde goal te maken en HBOK zet nogmaals aan. De betrouwbare en nagenoeg foutloze Robin Vianen weet zijn goal verder schoon te houden en zo wordt de 1-2 de eindstand.

  Volgende week de laatste thuiswedstrijd voor de winterpauze Montfoort SV '19 - De Meern. Aanvang 14.30 uur.

  Opstelling;Robin Vianen, Nicky Besamusca, (45) Junior Kolfschoten, Ricardo Bakker, Mike van Oostrom, Teun Ros, (75) Bart Roelofs, Don Mimpen, Randy Meeuwsen, (26) Daan van de Poll, Emrie Bakker, Joey van Ede, Thomas Koense, Jasper van de Haselkamp.
  Merlijn van der Berg, Timo Bakker, Stephan Adrichem.