• Wij zijn ook weer begonnen:

    Op iedere dinsdagavond is van 19.30 – 20.30 uur Sander Claassen of een andere sportfysiotherapeut van Adfys op het sportpark op Noord aanwezig voor het inloopspreekuur voor de leden van de club. Dit inloopspreekuur is kosteloos.
    Van dit spreekuur kan iedereen, van jeugdlid tot en met veteraan inderdaad gratis gebruik maken.U hoeft geen afspraak te maken, maar loop tussen 19.30 en 20.30 uur naar de fysiotherapieruimte bij de entree van de kantine op Noord. De fysiotherapeut helpt je snel te weten waar je last van hebt en hoe snel je weer veilig kunt spelen.

    Adfys verzorgt op deze avond dan ook hersteltrainingen voor de spelers naar aanleiding van de bevindingen uit het inloopspreekuur.
    Tijdens deze avonden is de Adfys fysiotherapeut ook direct beschikbaar voor een eventuele verdere behandeling van een speler van de A-selectie, waar aan een herstel gewerkt gaat worden om de betreffende speler zo snel mogelijk weer wedstrijdfit te krijgen.

    Vanaf de start van de competitie zal Adfys ook een eigen vaste plaats krijgen op onze website om alle leden op maat in breedste zin te informeren over hun kennis en kunde om daar als lid van de club profijt van te hebben.