• Voor deze wedstrijd is het thuispubliek in relatief groten getale op komen dagen, wat deed vermoeden dat [A] de verwachtingen hoog zijn naar aanleiding van de goede start in de competitie, [B] dit een mooie voorbode is voor het verdere verloop van het seizoen, of [C] beiden ;-)

    Maar helaas is er van een voortzetting van een droomstart tijdens deze wedstrijd geen sprake, als blijkt dat wij in de eerste tien minuten van de wedstrijd spreekwoordelijk staan te slapen :-( Hierdoor komen we binnen tien minuten al op 0-2 achterstand.. Eenmaal wakker geschud lukt het ons nog wel om vóór de rust middels een afstandsschot van Nahom de aansluitingstreffer te scoren.

    Na rust volgt een zinderende tweede helft waarin geen van beiden partijen wil onderdoen voor de ander. Het resultaat was mooie felle duels en over en weer kansen. Door twee doelpunten van Stijn aan het begin van de tweede helft leek het er even op dat wij de wedstrijd naar ons toe gingen trekken. Maar niet veel later zou blijken dat JSV die dag aan het langste eind ging trekken.. Ondanks het feit dat het ons gelukt was om ons van een 0-2 achterstand terug te knokken naar een 3-2 voorsprong, bleek JSV uiteindelijk toch in staat zich te kunnen herpakken en met twee fraaie doelpunten de overwinning uiteindelijk toch nog naar zich toe te trekken.

    Team compleet: Batha, Bence, Hugo, Jasper, Maud, Milan, Nahom, Nick, Rayven, Robin, Stijn, Wesley, Zecheng
    Bijzonderheden: geen
    Invallers: geen