• Gijs ten Hoeve stopt als bestuurslid vanwege privé omstandigheden

  29 aug 2022
 • Beste leden, lezers,

  Voetbal en Montfoort S.V.'19 is de belangrijkste bijzaak in ons dagelijks leven. Voor mij gold dat ook, echter door trieste omstandigheden in mijn privé omgeving de laatste 1,5 jaar is voetbal voor mij slechts 'een bijzaak' geworden. Vorig jaar februari 2021 overleed totaal onverwachts mijn broer en eind juni 2022 overleed mijn moeder na een zeer kort ziekbed. Best pittig in deze korte tijd.

  Omdat voetbal voor mij nu een bijzaak is, vind ik dat dit geen recht doet aan Montfoort S.V.'19. De club staat voor wederom een belangrijk jaar (verbouwing) en daar is de volle aandacht en inzet nodig van iedereen. Ook van een bestuurslid. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik deze volle aandacht en inzet niet kan geven. Ik heb daarom aangegeven bij het bestuur dat ik mijn functie als bestuurslid 'per direct' wil neerleggen. Mijn aandacht gaat de komende tijd uit naar het gezin, mijzelf, het werk en de aanstaande verhuizing naar Linschoten (naar mijn ouderlijk huis). Ik hoop het komende jaar dan ook weer de rust te vinden, te landen en te kijken of ik mij ga vervelen en nagedacht heb wat ik leuk vind om te gaan doen.

  Ik wil iedereen bedanken voor de contacten de laatste jaren en wens iedereen een sportief en plezierig seizoen toe! Uiteraard ben ik niet uit beeld, want mijn taken als vader van een voetballende zoon zal ik zeker blijven uitvoeren en ik kom graag een keer kijken.

  Een hartelijke groet,
  Gijs ten Hoeve