• Aan het eind van het seizoen verlaat trainer Gert Kruys Montfoort S.V.’19.
  Hij heeft bij het bestuur aangegeven dat hij na twee jaar trainer te zijn geweest in Montfoort zijn horizon wil verbreden. Graag wil hij aan een nieuw avontuur beginnen en dat zal zeker weer bij een nieuwe voetbalclub zijn. Het trainerschap vindt hij namelijk nog veel te leuk.
  Na veel wikken en wegen heeft Gert deze keuze gemaakt, want Montfoort S.V.’19 is echt een fantastische voetbalvereniging, zoals hij zelf enthousiast omschrijft.
  Mike Peelen, bestuurslid technische zaken geeft aan dat de club vorig seizoen een hele goede trainer heeft binnengehaald. De club heeft echt een fantastisch mooi jaar met hem gehad.
  Uiteindelijk 54 punten behaald en de eerste periodetitel binnen gesleept. In de nacompetitie werd na een gelijk opgaande wedstrijd tegen degradant c.s.v. Apeldoorn in de verlenging met 1 – 0 verloren. Met de passie en energieke inzet van Gert is er echt vorig jaar een geweldige teamprestatie neergezet.
  De commissie Voetbal Technische Zaken gaat op heel korte termijn om de tafel om te bespreken hoe de vacature komend seizoen weer in te vullen.
  Gert sluit, gedreven als altijd, af: “We gaan er nu eerst alles aan doen om een realistische doelstelling waar te maken: lijfsbehoud zonder nacompetitie!
  Als we snel weer een complete selectie hebben en iedereen topfit is, moet dit gewoon mogelijk zijn. Vorig jaar viel het kwartje vaak uiteindelijk onze kant op. Nu niet. Belangrijk is om dit als elftal weer te doen kantelen: we horen gewoon in deze klasse te blijven, ook al zijn er pittige tegenstanders in deze competitie.”