• Zaterdag 18 september werd de laatste poulewedstrijd in de beker gespeeld.
    Montfoort SV'19 ging na 2 overwinningen en reeds geplaatst voor de volgende ronde
    op bezoek bij Vitesse 22 dat na dezelfde 2 overwinningen ook geplaatst was voor de volgende ronde.
    De laatste wedstrijd voor Montfoort SV'19 voordat de competitie van start gaat.

Vitesse begon de wedstrijd flitsend en wilde de Montfoortenaren verrassen in de openingsfase.
    De mannen van trainer Theo de Boon waren niet te verrassen en kwamen dan ook niet in gevaar.
    Nadat Vitesse uitgeraasd was trok Montfoort SV'19 het spel meer en meer naar zich toe
    en speelde een prima eerste helft waarin het vlak voor rust een strafschop toegekend kreeg.
    Daan vd Poll dribbelde sterk de 16 meter in en werd gevloerd waarop Denny van Loen mocht aanleggen vanaf de stip.
    Denny maakte geen fout en schoof de bal in het netje waardoor de 0-1 ruststand op het bord stond.
    De tweede helft werd iets slordiger waardoor de betrouwbare doelman Vianen wat vaker aan het werk kon.
    Vianen heerste in de 16 meter en plukte meerdere voorzetten uit de lucht waardoor er geen vuiltje aan de lucht leek.
    Tot de 80ste minuut waarin Vianen kansloos was toen Vitesse uit een hoekschop de gelijkmaker binnen kon koppen.
    De 1-1 stond tot het laatste fluitsignaal op het bord waardoor beide ploegen met 7 punten de poulefase af konden sluiten.

Montfoort SV'19 speelde in de voorbereiding 10 wedstrijden waarin 8x werd gewonnen en 2x gelijk werd gespeeld.
    Volgende week weten we wat deze goede voorbereiding waard is als het sterke Nivo Sparta de tegenstander zal zijn in de competitie opening.

Zaterdag 25 september komt dus oude bekende Nivo Sparta op bezoek in Montfoort.
    Vorig seizoen was dit ook de opening (in Zaltbommel) waarin de Montfoortenaren afgetroefd werden op winnaarsmentaliteit.