• Nadat de regering bepaald heeft dat er voorlopig geen regiocup gespeeld kan worden is de organisatie commissie o.l.v. Peter en Jon in allerijl aan de slag gegaan om nu een mix toernooi jeugd/senioren te organiseren. Het resultaat: Het EK Montfoort S.V.'19 ( Eigen Kampioenschap Montfoort S.V.'19) bestaand uit spelers van Jo17.1, Jo19.1 So27.2 en So27.3.

  Op veld 1 om 14.00 Spanje (coach v Gulik) tegen België (olv Vlieger/vVliet)
  🇪🇦 - 🇧🇪
  Spanje dat vandaag eenmalig gecoacht werd door Peter stond na 10 minuten spelen al op een 2-0 voorsprong. Alsof de ploeg al het hele seizoen samenspeelde wist het via Tim Roosen 2x te scoren.. met enig geluk kon Sander vd Stok kort daarna de 2-1 aantekenen en nog voor rust zelfs 2-2.
  Zoals eerder in het jeugd mix toernooi bleek, was het ook vandaag weer zo dat de ploeg die voor kwam uiteindelijk aan het kortste eind zou trekken, want in de 2e helft wist Sander eerst zijn hattrick vol te maken (3-2) en nadat Stijn in de op en neer gaande strijd nog gelijk wist te maken (3-3) was het opnieuw Sander (4x!!) En Teun die België over de streep trokken.
  3-5 winst derhalve voor de \" Belgen\" .
  🇪🇦3 - 🇧🇪5 ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️
  Gast speler Wiek Drost (jo15.1) krijgt van coach Peter een ere vermelding maar ook Nathan, Robin Luuk, Daniël O. En Emile wisten zich bij de grote mannen goed staande te houden.

  Op veld 4 om 14.30: Italië - Duitsland
  🇮🇹 - 🇩🇪
  Italië ( VdGraaf/Drost) had wat veel afmeldingen en geen keeper. Gelukkig is Gerben de beroerdste niet, haalde na een ochtend hard werken zijn trainingskloffie en nam onder de lat plaats, zodat toch met 11 tegen 11 de strijd aangegaan kon worden tegen het Duitsland van Paul Schouten.
  Ook hier maar 1 ploeg in het eerste gedeelte van de wedstrijd die voetbalde....Italië was oppermachtig en had de zaken goed op orde.
  Via een mooie goal van Ojani v Zuijlen op aangeven van Menno Murk en Jesse op aangeven van Emil stond het vrij eenvoudig voor met 2-0. Sven de Heij leek iets terug te doen, maar gelegenheidsgrens Simon zag buitenspel en de fraaie goal ging niet door..
  Vlak voor rust wist Duitsland via Harm na een voorzet van Tim Stokman de belangrijke aansluiter te maken.
  Assistent coach Jop, gaf wat aanwijzingen in de rust bij Italië en de ploeg leek goed geluisterd te hebben want Nick Bouman en Emil V Kooten konden gelijk na rust de wedstrijd op slot gooien, maar vergaten Italië te belonen. Zoals zo vaak ging ook nu de stelling op: \" als je ze zelf niet maakt....\" want de ijverige en goed spelende Sven de Lang profiteerde van een misverstand achterin...2-2 en geheel op zn Duits wist Tim Stokman uit een corner van de Lang in de laatste minuut ook nog een de winst over de streep te trekken voor de ploeg van Joachim Schouten.
  \" ...zijn we er dan toch weer ingetuind...\"
  🇮🇹2 - 🇩🇪3 ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️
  Wel moet gezegd worden dat bij 2-2 een penalty over het hoofd werd gezien door de sportief leidende scheids (toppie👍)
  Mooi was het dat Wessel en Robin na hun wedstrijd ook Italië nog kwamen helpen (bedankt) ...
  Bij deze wedstrijd was ook goed te zien dat mannen als Ojani, Daan, Stefan en Stijn (jo17.1) moeiteloos meegingen met de oudjes, maar ook de gedrevenheid van de mannen van 2 en 3 maakten dat de wedstrijd de moeite waard was om te spelen.

  Vandaag ondanks de stroeve voorbereiding weer reclame voor de mix toernooitjes...nu al nieuwsgierig wat er volgende week gaat gebeuren.... we gaan het beleven....

  DE FOTO'S: