• Op een druk bezocht Sportpark Hofland aan de Bovenkerkweg werden de vele toeschouwers niet teleurgesteld. Vuurwerk rondom en in het veld, fouten, schitterende goals en ook geweldige reddingen. Alles wat een wedstrijd nodig heeft werd getoond.

  De eerste helft waren beide teams redelijk in evenwicht al was het Robin Vianen die al vroeg in de wedstrijd 1 op 1 kwam te staan met een speler van ZOB, gelukkig kon hij met zijn been redding brengen. Op een pass van Jesper Kolfschoten kon Thomas Koense alleen op de keeper af maar de neutrale grensrechter vond het buitenspel. Na een kwartier spelen kon Teun Ros na een dieptepass van Joey van Ede de opgekomen Bart Roelofs bereiken. Zijn schot viel onderkant lat in de goal 1-0.

  ZOB dat voetballend het betere spel had kreeg zijn kansen niet uit uitgespeelde aanvallen maar meer uit foutjes in de verdediging van Montfoorts SV 19. Na een inworp, dwars door het centrum, schiet Coenderman hoog over. Kort later, wederom door een misverstand en het centrum van de Montfoort SV 19 defensie, schiet Kid Ronday naast. Mike van Oostrom weet vlak voor rust nog op de lijn redding te brengen na een slippertje van Teun Ros. We gaan rusten met een 1-0 stand.

  Na rust gelijk kansen voor de thuisploeg om het verschil groter te maken. Thomas Koense schiet zijn 100 procent kans tegen een verdediger aan en even later weet Jasper van de Haselkamp uit een moeilijke positie de lat te raken. Wissels gaan komen; Don Mimpen en Junior Kolfschoten komen voor Bart Roelofs en Joey van Ede. Na een vlammend schot van Emrie Bakker dat door keeper van Duuren niet goed verwerkt kan worden is het Randy Meeuwsen die de 2-0 regen de touwen schiet.

  Na de 2-0 laat ZOB het behoudende aanval spel los en gaat er nu vol voor. Doordat er op links te veel ruimte gegeven wordt kan van Wonderen voor zetten en is het Kid Ronday die fantastisch binnen kopt. 2-1. ZOB gaat door op de ingeslagen weg want winst is voor hun het enige wat telt vandaag voor de eerste periode. Nicky Besamusca en Daan van de Poll komen voor Emrie Bakker en Jasper van de Haselkamp. Na een corner van links die uit de doelmond weggekopt wordt is het Kid Ronday die met een geweldig schot vanaf 18 meter de 2-2 op het scorebord zet. Waar gaat dit heen met nog een ruim kwartier te spelen? Timo Bakker komt in het veld voor Randy Meeuwsen. De talentvolle Jasper van der Kroon weet vanaf rechts naar binnen te trekken en laat een prima schot los richting kruising. De in een goede vorm stekende Robin Vianen wil niet voor een derde keer capituleren en weet de bal uit de kruising te tikken.

  Het slotstuk trekt Montfoort SV 19 toch naar zich toe en het is Junior Kolfschoten die op links aangetikt wordt met een vrije trap als resultaat. De door Timo Bakker ingedraaide vrije trap geeft paniek in de ZOB defensie waar de Montfoort SV 19 luchtmacht huis houdt.

  De bal komt uiteindelijk voor de voeten van Daan van de Poll die dusdanig getorpedeerd wordt dat scheidsrechter Roeleveld een strafschop toekend. Met het publiek op de tribune op de banken en de ander bezoekers kort op de goal weet Don Mimpen zijn hoofd koel te houden en de 3-2 op het scorebord te schieten. De spelers op het veld nemen vast een voorschot op het feest dat komen gaat!

  Roeleveld die drie gele kaarten geeft aan de thuisploeg en zeven keer geel aan ZOB fluit voor het einde van de wedstrijd.

  Man of the Match is Robin Vianen gekozen door wedstrijdbal sponsor Curling Montfoort.

  Opstelling;
  Robin Vianen, Jesper Kolfschoten, Ricardo Bakker, Mike van Oostrom, Teun Ros, Randy Meeuwsen, (80) Timo Bakker, Emrie Bakker, (75) Nicky Besamusca, Bart Roelofs, (60) Junior Kolfschoten, Joey van Ede, (60) Don Mimpen, Jasper van de Haselkamp, (75) Daan van de Poll, Thomas Koense.
  Stephan Adrichen en Merlijn van der Berg.

  De foto's: