• Na het behalen van de eerste periode titel was het afwachten hoe het Montfoortse team zich zou presenteren. Tegen het jonge Mijdrechtse Argon wilden de mannen van Gert Kruys wederom niets kado geven en behaalden een prima thuisoverwinning met een clean sheet.

  Al vroeg in de wedstrijd was het Thomas Koense die zijn eerste kans kreeg, zijn schot ging over de goal van keeper Doezeman. Vooral Teun Ros was over links de gevaarlijke man met zijn diepgaande acties. Na een kwartier spelen was het Argon dat vlot combinerend in de zestien van Montfoort SV 19 kwam. Enkele schoten werden door de Montfoortse verdediging prima geblokt zonder dat Robin Vianen moest optreden. Een pass van Thomas Koense gaat net langs Jasper van de Haselkamp en de goal van Argon.

  De oprukkende Raoul van Wijk schiet hard naast, onbereikbaar voor Robin Vianen. De 1-0 komt op het bord na een voorzet vanaf rechts waarna de bal voor de voeten van Joey van Ede valt die met een halve omhaal weet te scoren. Na een half uur wordt de geblesseerde Bart Roelofs vervangen door Daan van de Poll die een prima wedstrijd zou spelen. Vlak voor rust nog twee kansen voor Montfoort SV 19. Na een corner van Randy Meeuwsen een kop kans voor Daan van de Poll en de grootse kans voor Thomas Koense die alleen voor keeper Doezeman besluit af te spelen i.p.v. zelf te schieten. Ruststand 1-0. 

  Na rust een agressief Montfoort SV 19 dat meer op Argon gaat jagen met fouten tot gevolg. Wanneer Montfoort SV 19 in de omschakeling zorgvuldiger speelt kan het de tegenstanders nog meer pijn doen. Het is, na een prima onderschepping van Daan van de Poll, Thomas Koense die de 2-0 binnen mag schieten bij de eerste paal. Na goed doorjagen van de thuisploeg een kopbal van Daan van de Poll maar Doezeman weet nog net redding te brengen. Emrie Bakker valt geblesseerd uit na een grove charge van een Argon speler die slechts met geel bestraft werd door scheidsrechter Eren. Junior Kolfschoten komt hem vervangen. Montfoort SV 19 neemt nu echt het heft in handen waardoor Argon het steeds moeilijker krijgt in de opbouw en niet meer tot kansen kan komen. Na een goede actie buitenom van Junior Kolfschoten nog een kans voor Jasper van de Haselkamp naast. Tijn Fransen en Merlijn van de Berg komen in het veld voor Jasper van de Haselkamp en Joey van Ede. De laatste kans uit een uitbraak is voor Junior Kolfschoten na een pass van Thomas Koense. De kans eindigt in een corner die niets oplevert. Verdiende thuisoverwinning 2-0 zonder echt in gevaar te komen.

  Scheidrechter Eren fluit goed en geeft uiteindelijk drie gele kaarten aan Argon.

  Wedstrijdbal sponsor Roestvrijstaal Montfoort kiest Daan van de Poll tot man van de wedstrijd.

  Volgende week speelt Montfoort SV 19 uit bij Het Begon Op Klompen. (HBOK) in Amsterdam.
  Aanvangstijd wedstrijd wordt in de loop van deze week duidelijk.

  Opstelling;
  Robin Vianen, Jesper Kolfschoten, Don Mimpen, Mike van Oostrom, Teun Ros, Randy Meeuwsen, Emrie Bakker, (55) Junior Kolfschoten, Joey van Ede, (75) Merlijn van der Berg, Bart Roelofs, (30) Daan van de Poll, Thomas Koense, Jasper van de Haselkamp, (75) Tijn Fransen.

  Stephan Adrichem en Timo Bakker.