• Montfoort SV 19 speelde zijn laatste wedstrijd voor de winterpauze tegen streekgenoot De Meern. De Montfoorters die deze week het contract verlengden van Hoofdtrainer Gert Kruys, hebben na acht wedstrijden in de competitie de eerste periode gewonnen en waren na vorige speelronde zeker van het \"Winterkampioenschap\".

De thuisploeg begon aanvallend en was met Thomas Koense twee maal gevaarlijk voor de goal van de Meern maar beide keren wist keeper Smorenburg redding te brengen. Ook de Meern was gevaarlijk waarbij Robin Vianen redding wist te brengen op een schot van Abel Prins. Na geschutter achterin was het wederom Robin Vianen die prima redding bracht. Na een gelijkwaardige eerste helft gaan beide ploegen rusten met een 0-0 stand.

Na rust een beter voetballend Montfoort SV 19 dat De Meern steeds minder ruimte gaat geven om aan te vallen. Rond de zestigste minuut komen Junior Kolfschoten, Daan van de Poll en Bart Roelfs het veld in voor Nicky Besamusca, Jasper van de Haselkamp en Joey van Ede.

In eerste instantie resulteert dit in meer rust in de voorhoede waar Bart Roelofs enkele ballen goed weet neer te leggen. Montfoort SV 19 dringt verder aan en Timo Bakker en Merlijn van der Berg komen voor Emrie Bakker en Randy Meeuwsen. De thuisploeg blijft aanvallend spelen en wil de voorsprong forceren. Bij een aanval in opbouw weet de Bob Prins de bal te ontfutselen aan Junior Kolfschoten en schiet hard laag in, Robin Vianen is dit keer kansloos. Ook trainer Kruys heeft een \"plan B\" en stuurt de lange mannen naar voren. De Meern komt er bijna niet meer uit en Montfoort SV 19 weet met veel strijd corners en vrije trappen te krijgen. Er ontstaan hachelijke momenten voor de goal van De Meern. In de allerlaatste minuut wordt een vrije trap van Timo Bakker afgeslagen en weet Merlijn van der Berg de bal weer in de zestien te brengen. De defensie van De Meern is niet meer georganiseerd en het is Don Mimpen die de 1-1 kan binnen schieten. Scheidsrechter Tol fluit binnen de minuut af.

Beide ploegen krijgen twee gele kaarten en wedstrijdbal sponsor JP afbouw kiest Mike van Oostrom tot man van de wedstrijd.

Opstelling; Robin Vianen, Nicky Besamusca, (60) Junior Kolfschoten, Ricardo Bakker, Mike van Oostrom, Teun Ros, Don Mimpen, Emrie Bakker, (70) Timo Bakker, Randy Meeuwsen, (70) Merlijn van der Berg, Joey van Ede, (60) Bart Roelofs, Jasper van de Haselkamp, (60 Daan van de Poll, Thomas Koense.