• Nadat vorige week beide ploegen een overwinning behaald hadden
    was de winnaar van deze ontmoeting vrijwel zeker van plaatsing voor de volgende ronde.

CSW degradeerde vorig seizoen uit 1A en zal zodoende dit seizoen in de tweede Klasse actief zijn.
    Echter was daar in deze wedstrijd weinig van te merken.
    De Montfoortenaren namen de eerste 10 minuten nog wel het heft in handen wat al snel resulteerde in een penalty moment.
    De overtreding werd begaan op de rand van het 16 meter gebied waardoor de scheidsrechter tot grote opluchting van CSW
    uiteindelijk besloot tot een vrije trap die niets opleverde voor Montfoort S.V.'19.
    Na 10 minuten kwam CSW meer en meer in de wedstrijd en creëerde ook enkele mogelijkheden.
    Echter scoorde ook CSW niet waardoor er werd gerust met een verdiende 0-0 gelijke stand.
    Na rust kwam CSW sterk uit de startblokken en was het Montfoort S.V.'19 keeper
    Jack Wilson die zijn kwaliteiten liet zien en de ploegen op gelijke stand wist te houden.
    Over en weer waren nog kleine kansjes te noteren maar beide ploegen scoorden deze wedstrijd niet.
    Hierdoor bleef de 0-0 op het scorebord staan en keerde Montfoort S.V.'19 met een punt huiswaarts.

Benschop won van ESTO waardoor Montfoort S.V.'19 volgende week thuis tegen ESTO
    een punt moet halen om de volgende ronde te bereiken.
    De wedstrijd Montfoort S.V.'19 - ESTO begint om 16:00 uur op Sportpark Hofland Zuid.
    Eerst zal het vlaggenschip komende dinsdag nog oefenen in een thuiswedstrijd tegen DONK (20:15 uur).

Na deze 2 wedstrijden zal het echte werk beginnen in de Eerste Klasse C met een thuiswedstrijd tegen Nivo Sparta.
    Dinsdag 10-09-2019 Montfoort S.V.'19 - DONK 20:15 uur
    Zaterdag 14-09-2019 Montfoort S.V.'19 - ESTO 16:00 uur
    Zaterdag 21-09-2019 Montfoort S.V.'19 - Nivo Sparta 14:30 uur (aansluitend zanger/openingsfeest)