• Zaterdag 9 september 12.00 uur.... het is snoeiheet op het kunstgras van het hoofdveld van Benschop.

  De Blue Lions trappen af voor de 2e bekerwedstrijd en kunnen letterlijk en figuurlijk een hete wedstrijd verwachten.
  De laatste 4 ontmoetingen tussen beiden buren wisten de mannen uit Montfoort ondanks het klasse verschil niet te winnen... daarnaast was in de voorbereiding nog niet de NUL gehouden. De doelstelling was dan ook duidelijk: Winnen en de 0 houden.

  Vandaag geen: Spruit, Bart, Jop, Fedde en Stein. Laatst genoemde mocht zijn opwachting maken in het vlaggenschip.... Ook Kaan was nog herstellende van een verkoudheid en pakte bij gebrek aan een vaste grens de vlag op. Op de bank de van vakantie teruggekeerde Daniel naast Stefan, Menno en Jasper.

  Het zal mede door de warmte gekomen zijn, maar het spel van de Lions viel niet mee vandaag. Benschop bleef makkelijk overeind en echte kansen werden niet gecreëerd. Jack moest wel attent blijven op de counters en speldenprikjes van de thuisploeg. Attent waren de Monntfoortse spitsen niet toen de keeper van Benschop de bal hopeloos miste en de bal bijna de goal inrolde.

  Toch mocht Montfoort met een voorsprong de kleedkamer in bij rust omdat Robin met een gepast en droog Schot van 20 meter het net wist te raken 0-1.

  Na rust Jasper voor Sem en Menno voor Ojani. Het spel werd iets beter en de Blue Lions hadden de wedstrijd onder controle. Bij Benschop vloeiden de krachten weg en Jack kreeg weinig te doen. Daniel en Stefan kwamen in de ploeg voor Emil en Wessel. Het mooiste moment van de wedstrijd was 1 minuut voor tijd toen Robin een mooie cross speelde op Jasper, Max buitenom ging en de bal meekreeg waarbij Jasper op snelheid voor de goal kwam. Op kracht haalde Max de achterlijn en zijn strakke voorzet werd door Jasper binnen gegleden... doelpunt uit het boekje 0-2.

  Respect voor alle mannen in het veld...dit was ECHT te heet.... maar de doelstelling werd gehaald. Het voetbal KAN en MOET beter om in de reserve hoofdklasse mee te kunnen. Dinsdag dan maar testen : vriendschappelijk tegen hoofdklasser Hardinxveld.