• Last van een vervelende sportblessure?
    Bij ADFYS ben je aan het juiste adres!

    Waarschijnlijk ken jij ADFYS fysiotherapie in Montfoort al. Met ons gespecialiseerde Pees & Spiercentrum zijn wij jouw adres bij sportblessures en sportrevalidatie. Onze fysiotherapeuten zijn echte specialisten op het gebied van problemen aan pezen en spieren. We kunnen jou helpen met al je sportvragen en als dat nodig is begeleiden we jou met een op maat gemaakt persoonlijk hersteltraject.

    Bij blessures zorgen wij dat jij altijd de beste zorg krijgt, van diagnose tot herstel. De eerste stap in jouw behandeling is daarom altijd het stellen van de juiste diagnose. Door middel van bijvoorbeeld echografie bekijken wij jouw spieren, pezen en banden en kunnen zo precies zien waar jouw klachten ontstaan. Vervolgens pakken we samen met jou gericht je blessure aan. In onze praktijk hebben we een gespecialiseerd team met fysiotherapeuten, manueel therapeuten en echte sportfysiotherapeuten. Met dit brede scala aan kennis zorgen we er samen voor dat jij zo goed mogelijk kunt herstellen, zodat je in het weekend weer lekker kunt voetballen.

    Vanuit ADFYS willen we graag vaste partner worden van Montfoort S.V.‘19. Met onze specialistische hulp kunnen we een meerwaarde zijn voor jullie club, maar zeker voor alle voetballers! Maandelijks houden we je daarom graag op de hoogte van het nieuws uit onze praktijk, met bijvoorbeeld blogs over sportgerelateerde klachten of goede tips om blessures te voorkomen. Houdt deze nieuwsbrief dus in de gaten voor meer!