• Montfoort SV 19 speelde zaterdag zijn tweede bekerwedstrijd uit bij Bloemendaal. De eerste helft een degelijk Montfoort SV 19 dat via vaste patronen de vele aanvallen kon opzetten. Verdedigend had het elftal van Theo de Boon alles onder controle wat voor keeper Robin Vianen weinig werk betekende. De doelpunten kwamen uit drie standaard situaties. Twee prima vrije trappen van Timo Bakker leverden twee goals op van Don Mimpen. De 0-3 kwam uit een vrije trap van Denny van Loen. Rust stand 0-3 voor Montfoort SV 19.
    Na rust had tegenstander Bloemendaal een gewijzigde strijdwijze wat bij Montfoort SV 19 toch tot enkele problemen leidde.
    Voordat Montfoort SV 19 zijn tactiek aan kon passen aan de tegenstander was Bloemendaal via een van richting veranderd schot op 1-3 gekomen. Na de nodige omzettingen kreeg Montfoort SV 19 weer controle over de wedstrijd en kon uiteindelijk via Bart Roelofs de 1-4 maken.

Komende week naar Castricum waar Montfoort SV 19 zijn derde bekerwedstrijd speelt tegen Vitesse 22.

Montfoort SV 19; Vianen, 45 Adrichem, Jesper en Junior Kolfschoten, Mimpen, van Oostrum, Ros, Scholman, Timo en Emrie Bakker, 65 El Bennay, 65 van de Poll, van Loen, 65 van de Haselkamp.