• De voorbereiding was alles behalve lekker…. Een aantal spelers hadden niet kunnen trainen door blessures ( Levi, Stefan, Kaan) of andere ‘ verplichtingen’ ( Ojani) en moesten als afgespoken op de bank beginnen terwijl Sem op vakantie was en helemaal niet inzetbaar was. Daarnaast kwam tot overmaat van ramp de scheidsrechter niet opdagen. Door GVVV werd een vervanger opgetrommeld maar hierdoor begon de wedstrijd een uur later, wat weer gevolgen had voor teammanager Charles en trainer Chris die in de rust MOESTEN vertrekken omdat ze een afspraak elders hadden.
  GVVV stond 2 punten boven Montfoort op de 2e plaats en omdat nummer 3 Spakenburg op voorhand zou gaan verliezen van koploper PVCV kon Montfoort bij winst wel eens op de 2e plek komen.
  Het mocht niet zo zijn… de eerste helft ging nog behoorlijk gelijk op. De eerste kans voor Tijn die een mooi genomen corner van Luuk schampte met het hoofd en even later een zelfde goede corner niet goed ingeschat door de inlopers.
  Zo solide als vorige week werd verdedigd… zo onzeker was het vandaag. De 2 goals van de thuisploeg werden haast cadeau gegeven. Bij balverlies op het middenveld door de ongelukkig spelende Jop was de prima nr. 10 van GVVV weg en kon niet meer gestopt worden door DanielO en Tim. ⚽️🙈1️⃣-0️⃣
  De 2e goal was pas echt 🙈🙈. Uit een ingooi ontving de spits in de 16 meter de bal en mocht onder toeziend oog van 3 verdedigers en een keeper simpel wegdraaien en scoren⚽️🙈2️⃣-0️⃣…. Dit was ECHT SLECHT😫
  Nog voor rust leken de Lions weer terug in de wedstrijd te zijn toen Tim een opnieuw perfect getrapte corner van Luuk met een volley binnen ramde👏👏⚽️🦁2️⃣-1️⃣
  Terwijl de trainers al in overleg waren hoe er met een extra invaller in de 2e helft de aanval gezocht moest gaan worden, moest aanvaller en aangever Luuk net voor rust afhaken met een enkel blessure. Kaan kwam voor hem in de ploeg.
  In de rust dan het overleg, de terugblik en het speelplan voor na de rust. Ook de wissels: Ojani en Stefan kwamen in de ploeg.
  Ondertussen was Charles al vertrokken. Chris vertrok direct na rust en Gerben nam het roer over…. En na de wedstrijd was de conclusie dat na de 3️⃣-1️⃣🙈⚽️ na een kwartier de 4 en 5 -1 dichterbij waren als een goal voor Montfoort. Hoewel Kaan nog wel op de kruising knalde en Levi gebracht werd, zat een goal er niet meer in en moest in GVVV vandaag de meerdere erkent worden. Zij komen daarmee op een gedeelde 1e plek ….. Spakenburg klapte nl over PVCV heen.
  Meest positieve van deze wedstrijd was het groot aantal supporters uit Montfoort die zelfs het extra uur op de koop toe namen.
  Namens de boys: BEDANKT!!👏👏👏👏👏
  Volgende week dan toch maar weer even naar beneden kijken… Waterwijk komt op bezoek en zij pakten de afgelopen weken punten en kijken met 3 punten achterstand de blauwhemden in de rug.. een 6 punten wedstrijd dus volgende week op het hoofdveld om 11.30. Weer veel publiek ❓❓❓
  …..we gaan het beleven…..