Registratie en Gezondheidscheck

Registratie en Gezondheidscheck

Registratie en Gezondheidscheck

Sportkantines, clubgebouwen en terrassen vallen onder de richtlijnen en protocollen vanuit de Koninklijke Horeca Nederland. Naast het houden van de onderlinge 1,5 meter afstand tussen gasten (tenzij ze uit één huishouden komen of personen t/m 17 jaar onderling) gelden hiervoor altijd de verplichtingen om te reserveren en het uitvoeren van de gezondheidscheck. Wij willen u vriendelijk verzoeken om de onderstaande gegevens in te voeren. De gegevens kunnen door de GGD worden gebruikt voor eventueel bron-en contactonderzoek in het geval van een corona besmetting.


Indien u alleen als toeschouwer komt en geen gebruik maakt van het terras of de kantine (en het bezoekersaantal is minder dan 250 personen) dan is het invullen van dit formulier niet noodzakelijk. Echter is het wel gewenst voor eventueel bron-en contactonderzoek door de GGD in het geval van een corona besmetting.


De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk.


Voordat u het ingevulde formulier kunt versturen dient u niet te vergeten de getoonde 4-cijferige code aan het einde van het formulier in te voeren.


De vragen uit de RIVM gezondheidscheck (zie link) kan ik allemaal met Nee beantwoorden.


Indien één van de vragen uit de RIVM gezondheidscheck met Ja wordt beantwoord, wordt u geacht om niet op het sportcomplex te komen.
* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!