Machtiging automatische incasso

Machtiging automatische incasso

Aan het begin van ieder nieuw seizoen worden de contributies bij de leden geïnd. Elk jaar weer veel werk voor de vereniging. Zowel in de voorbereiding als het verwerken van betaalde en niet-betaalde contributies. Het automatisch incasseren van contributie geeft de vereniging meer grip op de inkomsten en is daarnaast minder tijdrovend in vergelijking met andere betalingsmogelijkheden. Als penningmeester hoef je niet te wachten totdat leden in actie komen om de contributie te betalen. De betaling gebeurt automatisch op een door de penningmeester vastgestelde datum. Ook voor de leden heeft automatische incasso een voordeel. Er bestaat nu namelijk de mogelijkheid om in meerdere termijnen de contributie te betalen.

Om die reden is in het fusieplan opgenomen dat Montfoort S.V.’19 volledig overgaat op automatische incasso. Het blijft echter mogelijk om de contributie zelf over te maken op rekening van Montfoort S.V.'19. Houdt er dan rekening mee dat er in de toekomst mogelijk administratiekosten in rekening worden gebracht.

Via het formulier kun je jouw machtiging afgeven. Oud v.v. Montfoort leden hebben in het verleden al een machtiging afgegeven en hoeven dit niet meer te doen. Echter, als je een wijziging wil (bijvoorbeeld IBAN rekeningnummer of incassotermijn) dan kun je dat nu wel op deze wijze doorgeven. Door je naam, geboortedatum en IBAN rekeningnummer in te vullen en aan te geven dat je toestemming geeft om automatisch te incasseren (inclusief de termijn halfjaar of jaar), machtig je Montfoort S.V.'19 om periodiek de contributie te innen. Dit geldt alleen voor de periode dat je lid bent van onze vereniging. Wij zullen alleen formulieren in behandeling nemen die volledig zijn ingevuld.

De tweede termijn van de contributie inning seizoen 2019/2020 vindt plaats in februari. Wij willen graag iedereen tot en met 19 januari de tijd geven om een machtiging af te geven. Van alle machtigingen die op dat moment binnen zijn, wordt de contributie automatisch geïncasseerd. Alle machtigingen die na 19 januari binnen komen, zullen worden gebruikt voor de contributie incasso van seizoen 2020/2021. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het overmaken van de 2e termijn voor het seizoen 2019/2020.

Indien je aangeeft per jaar de contributie te willen laten incasseren en je hebt dit seizoen de helft betaald, dan zullen wij de 2e termijn automatisch incasseren (helft van de jaarcontributie). De inning van een volledige jaarcontributie geldt dan voor het seizoen 2020/2021. Mocht je reeds de gehele jaarcontributie hebben overgemaakt, dan gaat uiteraard de automatische incasso volgend seizoen pas in.

Alvast bedankt voor jouw machtiging!

Met vriendelijke groet,
Thierry Bek
Penningmeester Montfoort S.V.'19

Klik hier om naar het formulier te gaan

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!