JOC nieuws

JOC nieuws

Voetbalclinic jeugd Montfoort SV'19

22 november 12:15  Zaterdag 21-11-2020 stond er een geweldige voetbalclinic voor de jeugdspelers van Montfoort SV'19 op het programma.meer »

391x gelezen

Montfoort S.V.'19 kan opnieuw niet winnen

11 oktober 18:15  Zaterdag 10 oktober stond er opnieuw een pittige tegenstander op het programma voor Montfoort S.V.'19. Het ambitieuze en mede titelkandidaat Huizen kwam op bezoek.meer »


Montfoort S.V.'19 kan niet stunten in Sliedrecht

5 oktober 9:45  Zaterdag 03-10-2020 ging de blauwe brigade van trainer Theo de Boon op bezoek bij Sliedrecht. Het zou voor de Blue Lions een pittige opdracht zijn om een resultaat te behalen bij de club die er al jaren naar streeft om de Hoofdklasse in te komen. Door de teleurstellende maar nodige vernieuwde maatregelen omtrent COVID-19 mochten er geen supporters meereizen naar Sliedrecht.meer »


Montfoort S.V.'19 verliest opnieuw

27 september 11:45  Na de onnodige nederlaag van vorige week bij Nivo Sparta was er voor Montfoort S.V.'19 alles aan gelegen om de thuiswedstrijd tegen Almkerk in een winstpartij om te zetten.meer »


Valse start voor Montfoort S.V.'19

21 september 5:45  Afgelopen zaterdag 19 september was het dan eindelijk zo ver. Na maanden zonder voetbal en een onrustige voorbereiding begon dan eindelijk de competitie. Na de vele voorbereidingen van Corona Expert Mats van Essen kon de busreis beginnen naar Zaltbommel waar de uitwedstrijd tegen Nivo Sparta op het programma stond.meer »


Spelersbus uitwedstrijden 2020

15 september 15:30  Ook dit seizoen zal de spelersbus van de A-selectie weer naar uitwedstrijden rijden. Zoals alle voorgaande seizoenen hadden wij graag ook dit seizoen weer de supporters mee willen laten rijden naar deze wedstrijden. Echter is dit niet mogelijk in verband met het coronavirus. Wij willen als vereniging de A-selectie en de bijbehorende staf zo veel mogelijk hierin beschermen. Hierdoor is er een zeer beperkt aantal plaatsen vrij voor supporters.meer »

771x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!