Inschrijfformulier

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier

Bij Montfoort S.V.'19 kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.
(Klik hier voor een overzicht van alle categorieën


VERANTWOORDELIJKSHEIDSVERKLARING VOOR JEUGDLEDEN VAN 4 en 5 JAAR:


De KNVB staat niet toe dat spelers jonger dan 6 jaar meedoen aan de competitie.


De aanvullende collectieve ongevallenverzekering van de KNVB die voor leden van kracht is, geldt daarom ook pas vanaf 6 jaar.
Bij Montfoort S.V.’19 wordt echter al jarenlang door 4 en 5 jarigen gezellig getraind en vriendschappelijk gevoetbald in onderling verband. Montfoort S.V.’19 stelt zich echter NIET aansprakelijk voor opgelopen lichamelijk letsel tijdens de bovengenoemde activiteiten in Montfoort S.V.’19 verband.
Door het ondertekenen van deze verantwoordelijkheids-verklaring als ouder/verzorger van een 4- of 5- jarig lid verklaart u op de hoogte te zijn van deze regel en hiermee akkoord te gaan.

OUDERS | VERZORGERS
Hieronder vult u de gegevens van ouders / verzorgers in (indien jeugdlid)

VRIJWILLIGERSBELEID:


Samen vormen we de vereniging en vinden wij betrokkenheid van ouders / verzorgers belangrijk. Ons uitgangspunt is dat we met plezier voetballen en het voetballen bij onze vereniging zoveel mogelijk voor iedereen bereikbaar is. Omdat vrijwilligers het fundament van de vereniging vormen verwachten wij van ieder lid vanaf 13 jaar en van iedere ouder/verzorger een vrijwillige bijdrage. Tijdens speeldagen worden leden en ouders/verzorgers ingedeeld voor bar-keukendienst, dienstlopen (ondersteuning op en rond de velden tijdens speeldagen) en fluiten (gemiddeld 3 tot 4x per seizoen). Daarnaast zijn er trainers, leiders en diverse commissies waarvoor vrijwilligers nodig zijn.
Buiten één of meerdere vrijwilligerstaken wordt van u als ouder / verzorger verwacht dat u een aantal vaste “teamtaken” invult. Deze vaste taken zijn: “op toerbeurt rijden van jeugdspelers naar uitwedstrijden”, “het wassen van de kleding” en het “vlaggen van wedstrijden van uw kind”.

Selecteer hieronder minimaal 1 optie.


Zo ja, Waar zou uw voorkeur naar uitgaan of welke talenten/vaardigheden heeft u te bieden aan Montfoort S.V.’19

PRIVACY


(Al uw gegevens worden verwerkt conform ons privacybeleid. Het gehele privacybeleid kunt u vinden op onze website privacyverklaring Montfoort S.V.'19)

FINANCIEEL


Hierbij machtig ik, tot wederopzegging, Montfoort S.V.’19 tot automatische incasso van de verschuldigde contributie. De automatische incasso wordt van kracht met de ondertekening van dit formulier. De contributie zal geïnd worden in de maanden juli en januari.


(Contributie voor niet-spelende leden wordt in één keer geïnd).* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!